Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (216)

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Jeden sychravý večer jsem dostal na něco chuť. Co bych si tak dneska dal?, říkal jsem si. Tentokrát jsem si však chtěl něco uvařit sám. Tudíž jsem sehnal kuchařku a nalistoval, jak mě nabádal její obsah,  stranu 150. Na této stránce čněl recept na americkou komedii. Nicméně jsem nemusel nic vařit, poněvadž to udělali za mě jiní- autoři filmu No Hard feelings. Film je jednoduchý, má absurdní námět, člověka nepřekvapí, ani se u něho ten daný člověk nezasměje, ani u něho nemusí sáhodlouze přemýšlet ale herecké osazenstvo zahrálo přesvědčivě své role  a v rámci možností film dobře vypadá. Tudíž tomuto snímku dávám 3/10.

plakát

Black Widow (2021) 

Neviděl jsem mnoho marvelovek. Možná tak tři? Nebo čtyři? Bál jsem se, že mi budou nějaké informace chybět a ne. Teméř vše je ve filmu dostatečně vysvětleno, což mě velice potěšilo. Také jsem si hodně všímal dech-beroucí hudby a krasné kamery zachycující epické scenérie. Herci hráli dobrě, vizuální efekty byli uvěřitelné (u jednoho případu bych se hádal) a to je asi vše z pozitivní stránky věci. Teď k té negativní, proč jsem neudělil vyšší hodocení. Celý film mi přišel jako přes kopírák. Jakobych ho už párkrát viděl. Doslova a do písmene jsem uhádl kostru filmu aniž bych videl sebemenší trailer nebo si pořádně prohlédl plakát a to mi vadí nejvíce. Jakobych jedl tu samou svíčkovou jako už párkrát jen na jiném talíři. Ocenil bych více originálosti. Vyvedení z kurzu ale to bych chtěl asi hodně... Následně i ty komediální prvky. Nemuseli tam bejt. Rovněž bych se nezzlobil. Celkový dojem bych shrnul takto: Nechoďte na to. O nic závažného nepříjdete.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 4 (2020) (série) 

Třetí série docela ušla. Těšil jsem se na další. Nastal den s velkým D a já se mohl znovu vrátit do "Banco de Espaňa" pomocí nové série La Casa De Papel. Za celý den jsem jsem zhlédl všech osm dílů. Nelituji toho. Byla to jízda! Od začátku do konce. Jeden zvrat za druhým. Seděl jsem pevně v křesle a ani se nehýbal. Mé oči hleděli na obrazovku s rozlišením FULL HD do té doby něž se zobrazili poslední titulky. (Samozřejmě v této větě přeháním. Došel jsem si asi šestkrát na záchod,snídal jsem jsem cereálie s plnotučným mlékem, poobědval jsem s rodinou, večeřel jsem chleba s máslem se salámem vysočinou a vychutnal si nealkoholické světlé pivo Birell . Spoustu dalších činností jsem vykonal při koukání na toto osmi-dílné pokračování... Přece tady vše nebudu vypisovat....Jste tady přece kvůli něčemu jinému, ne?) Takže. Doporučil bych novou sérii? Ano, rozhodně. P*sr*li do autoři? ***** ne! Vytkl bych něco? Jen to, že to bylo moc krátké a já závislák bych klidně ještě pár hodin koukal. Nemohl bych přestat. Tak možná je dobře, že není více dílů. Zatím... No sami uvidíte na konci. Co se stane. HODNOCENÍ: ,,výborný"

plakát

Telefon (2020) 

Jednoho krásného večera jsem zatoužil si pustil jeden z korejských filmů dostupných na Netflixu. Tento film mě zaujal svým profilem. Ihned jsem s ním započal schůzku, která trvala sto dvanáct minut - netrvala dlouho ale byla napínavá až do poslední setiny s příjemně dobrým koncem. Akorát by mohl Kol prozradit více o své negativní části. Rád bych ji lépe pochopil. Neochotně jsem byl přinucen věřit jen té kladné. Jsem rád, že jsem z tohoto filmu odnesl i ponaučení  : Radši být spokojen s málem než chtít více; vážit si vykonavatelů svého přání, přesto, že si ho velmi užívám. Rozhodně tento snímek stojí za vaši pozornost.

plakát

God of War: Raising Kratos (2019) 

Výborný dokument, který provází diváka celým vývojem jedné z nejlepších videoher současnosti. Co více říct, než že dávám 10/10!!! Tohle jsem si vážně užil!!

plakát

Hnüs (2019) 

Tento film si vůbec nebere servítky. Vyskytují se v něm drogy, sex a vulgární mluva. Snažili se ukázat, jak kapela vznikla a jak to v ní chodilo. Na rozdíl od Bohemian Rhapsody kde se snažili s Fredieho udělat ,,svatouška"..Jen to chtělo víc ukázat i tu temnou stránku. Ale jinak nic proti. Ten film se mi líbil. Ve filmu filmu The Dirt si myslím, že těch scén drogami bylo až moc. A musím říct, že Machine Gun Kelly svoji roli zahrál dobře. To se divím. Měl by se dát na herectví! Celý film hodnotím 8.5/10!!

plakát

Hra o trůny - Dlouhá noc (2019) (epizoda) 

Tohle bylo něco! Bál jsem se že bitva dlouhá skoro 70 minut bude příliš nudná. Nebyla. nenudil jsem se ani chviličku. Při celé bitvě se mi zatajoval dech! Parádní díl jeden z nejlepších v seriálu. Dávám upřímných 100%!

plakát

Hra o trůny - Série 8 (2019) (série) 

Skoro všude kam se na internetu podívám lidé říkají, že 8. série nebyla kvalitní a zábavná. Já říkám pravý opak. Žádnou sérii v seriálu GoT jsem si takhle moc neužil. Dávám s čistým štítem 10/10!!

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) 

Další díl mě z osmé série nezklamal. Nenechal vydechnout. Další špičkový díl. Kašlu na všichni co brečí, že GoT není to co bývalo a že je sračka. Ať mi políbí řitní otvor. Tak a řekl jsem to. Zatím osmá série je podle mě jedna z ne.. možná nejlepší série celého seriálu. Nejprve začne v klidu a pak to pořádně začne.. Zbytek si nechám pro komentář pod celý seriál až dokoukám i závěrečný díl. Nikoho určitě nepřekvapí, že tomuto dílu uděluji hodnocení 11/10!!

plakát

Imagine Dragons - Bad Liar (2019) (hudební videoklip) 

Skladba je výborná ale nevím co si mám o klipu myslet:-( 6/10