Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (126)

plakát

One of More (2021) 

Bohužel jsem viděl jen zkrácenou verzi 🥲, která trpí unáhlenou dramatizací sice skvělou hudbou a sound designem, ale přichází právě nečekaně brzy, nevhodně, a není tak úplně v souladu s děním v obraze. Zamrzí také předvídatelný konec a v podstatě absence jakéhokoliv překvapení. To vše má negativní dopad na divácký prožitek. Technicky perfektní. Hlavní herečka excelentní. Věřím, že delší verze je promakanější, jinak krátká je za 3*. Van&Haus ale filmy prostě umí.

plakát

Pa'lante (2020) 

Nesnáším filmy, co mají vykalkulované téma a příběh, a filmy s LGBT tématikou jsou zpravidla takovým vývarem — jsou jen lacinou propagandou, která už leze každému krkem. Pa’lante ale takový NENÍ. Ani v nejmenším. Citlivě uchopený a ztvárněný příběh a ve všech směrech poctivá filmařina! Film chytne hned prvním záběrem a nepustí až do závěrečných titulků. Dokonalý! 100%

plakát

PROJEKT (2020) (amatérský film) 

Celý film je ke shlédnutí na YouTube: https://youtu.be/ZlfZprFibtQ. Pro správný filmový zážitek doporučuji sledovat v temnotě na celé velké obrazovce (monitoru) a s dobrým zvukem 😉 Nezapomeňte prosím pak film ohodnotit zde na ČSFD.

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Muzikálové pojetí je to, co mi film totálně zkazilo. Zkrátka ta hudba vůbec neladila mým uším a spíše mi pila krev. Velká škoda, bez toho zpívání by to mohlo být i dobrý. Nemám nic proti muzikálům, ale OST ze Sweeneyho Todda už nikdy slyšet nechci.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) odpad!

Něco tak debilně natočenýho jsem fakt už neskutečně dlouhou dobu neviděl. Nevzpomínám si, že bych někdy viděl něco debilnějšího... nedá se na to koukat, nedá se to vydržet. Přes do očí bijící snahu zaujmout COOL efektama a zhovadilým střihem je to NUDA od první vteřiny.

plakát

Svět zítřka (2004) 

Podívaná kvalitativně na úrovni méně povedených seriálů. Dialogy jsou hloupé, velmi směšné a vizuální stránka je průměrná... počítačové zpracování tluče do očí a nepomáhá tomu ani stylizace. Příběh hodně slabý. Vcelku hvězdné obsazení je pro mne nepochopitelné. To na tom byli tak špatně a nebo je něčím nadopovali? I by to to odpovídalo jejich výkonu... Od úplného odpadu film dělí příběh – i když je to slabota, dá se zkouknout.

plakát

Čarodějův učeň (2010) odpad!

Naprosto prázdný, bezduchý, hloupý film s nulovým napětím, vtipem, příběhem, nápadem, zkrátka čímkoliv, kvůli čemu by stálo za to ho vidět. Velká nuda + Jay Baruchel opravdu na pěst.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) odpad!

Tak totálně chcíplý film jsem snad do té doby neviděl. Bylo to jak sledovat nějaký dvoutisící pětistý čtyřicátý sedmý díl přihlouplé telenovely.