Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (982)

plakát

Morgan (2016) 

Vlekoucí se souboj terminátorek.

plakát

Zúčtování (2016) 

Hlavní bitka ve tmě? Hmm, děkuji, ale nechci. Nebýt tmy, tak by to bylo minimálně za čtyři hvězdičky. A zdá se mi to, nebo chyběla krev? Upraveno 19. 2. 2023. Jsem film dnes viděl. Vypadá to, že možná znovu? Ale nevzpomínám si tedy, že bych dříve film viděl. A moc nesedí ani ten můj popis - aktuálně bych dal 3 hvězdičky (jsem se moc neorientoval v účetních operacích + raději bych nějaký jiný konec). Je otázka, jestli to mé původní hodnocení patřilo k tomuto filmu, nebo mělo být u jiného.

plakát

Jack Reacher: Nevracej se (2016) 

Sice bych upřednostnil drsnější film (holka s majorkou mi tam neseděly), ale tak jo, jde to, takže takové slabší čtyři hvězdičky.

plakát

400 Days (2015) 

Slabé tři hvězdičky. Z filmu mám rozporuplné pocity. Závěr bych chtěl jiný.

plakát

Raze (2013) 

Nějaké ženské, které mi byly ukradené, se bily v tmavém doupěti. Moc mě to nebavilo, holt mě snuff nebere. By bylo lepší, kdyby boje byly nápaditější (i když tedy nutno říci, že místy snaha byla, hlavně tedy ke konci), světlejší. Nebo kdyby aspoň ty ženské bojovaly nahé.

plakát

Hranice smrti (2007) 

Takový průměr, který nepotřebuji znovu vidět (nic moc technické zpracování, nedabovaní Mexičané, nepravděpodobné náhody).

plakát

Maigret - Maigret klade past (2016) (epizoda) 

Prostě průměrná detektivka. Je trochu nezvyk, že hlavním vyšetřovatelem je Bean. A jsem rád, že jsem nečetl popisek (respektive četl až po dodívání). Už jsem poučen, že když je dlouhý, tak to zavání tím, že bude od Primy a prozradí celý děj. By mě zajímalo, koho napadlo to sem dávat jako popis.