Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (96)

plakát

Král (2019) 

Smekám hodně hluboce před výpravou, scénářem, kostýmy a v neposlední řadě před fantastickým výkonem pana Chalameta.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Tarantina fakt nemám ráda. Jeho filmy taky ne. Tohle byl první jeho počin který jsem dokoukala napoprvé dokonce. Bylo to drsné, ale stálo to za to.

plakát

Insidious (2010) 

Netušila jsem, jak moc může být ticho děsivé.

plakát

Škola života (2009) 

Přála bych si umět se chovat tak, jako Jenny. Mít ten úsměv a přistupovat k věcem tak přirozeně, rozumně a .. vůbec. Skvělej, nenucenej snímek.

plakát

Stud (2011) 

O čem to bylo? O dvou lidech, kterým dětství nepřineslo ni dobrého a v dospělosti se to na nich projevilo? Snímek mne nezaujal ničím. Ani výkonem herců, ani chladným moderním prostředím New Yorku, ani hudbou, natož pak dějem a pointou. Když nevíme, jak vyjádřit ty nejhnusnější věci, uchýlíme se k sexu a násilí. Bomba, jak originální.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Proboha, kde toho chlapa (Owen Wilson) vyhrabali. Kdykoliv jej vidím, představuje ukázku čiré americké stupidity. Zde jí tedy představovala i jeho snoubenka (Rachel McAdams) a její rodiče. Kromě povedených scén z Paříže 1. poloviny 20. století a okouzlující Marion Cotillard mne snímek vůbec nezaujal.

plakát

Milosrdné lži (2010) 

Díky id Boogeyman za jeho komentář. I díky němu jsem si nepřečetla oficiální text distributora a tím nepřišla o větší část efektu celého snímku. Marion Cotillard, na tu jsem se těšila a kvůli ní se na film podívala. Ze začátku mne to moc nebavilo, říkala jsem si co to je za pokus o "film ze života". Nakonec ale můžu říct jen: fakt skvělej film, kterej doporučuju. Je to hrozně lidsky podaný i natočený, na nic si to nehraje a přitom to není takovej ten typ dokumentárního filmu. Prostě jo, jsem spokojená. Zase mně to přimělo se pořádně nad některými věcmi zamyslet. P. S.: Opravdu skvělá muzika!

plakát

Půlnoční míle (2002) 

Já nevím. Na poprvé jsem ten film viděla až od chvíle, kdy Jake pustil v jukeboxu píseň. Od té doby přišel jako velice dobrý rodinný drama, bylo tam všechno, co by podle mně měl takovýhle snímek mít a podpořil to fakt, že jsem byla na konci dojatá. Když jsem ale teď viděla ten začátek (a skončila s koukáním chvíli po scéně s jukeboxem), přijde mi to celý takový .. trochu zvláštní. Přístup všech těch lidí k smrti Diany. Přístup k tomu, JAK se s tím chtějí vyrovnat. A ta blondýnka "z pošty" .. nemůžu si pomoci, ale i když se mi relativně líbí, přijde mi, že toho kluka akorát využívá, nějak, že je to mrcha, která má momentálně stejný / podobný trápení s přítelem, jako hlavní hrdina, tak si ho prostě sbalí, no, není problém. I když ke konci to byl asi on, kdo se na ní vykašlal, mohu-li to tak nazvat. Dalo by se to rozebrat mnoha způsoby. Ale jinak myslím, že to je dobrej film, jo.

plakát

Nevinné lži (2013) (seriál) 

1. díl 4 hvězdy. 2. díl 3 hvězdy .. ale přišlo mi to obdobně fajn, jako díl první. 3. díl 3 hvězdy (i když na české poměry bych klidně dala 3,5) 4. díl 2. 5. díl 2. 6. díl 4. 8. díl 4.