Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (2 138)

plakát

AC/DC: Live at River Plate (2011) (koncert) 

Starej dobrej poctivej ROCK v podání AC DC nemůže nikdy urazit. HD verze koncertu je lahůdka pro příznivce dobré hudby...

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Šílený Ace Ventura jako zvířecí detektiv. Nutno podotknout, že je to průměrná komedie stavějící na bizarním hereckém výkonu Jima Carreyho. Tedy spoustu lidí film bavit nebude.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Pokračování se mi líbilo víc než první díl. Když člověk upustí od smysluplného příběhu, hlubší pointy tak se dobře baví.

plakát

Action Man (2000) (seriál) 

Dříve koukatelné, dnes jsem se při shlédnutí málem osypal jaká je to kravina. "Tentokrát už zničím svět a Action Man mi v tom nezabrání!"

plakát

Áčko (1997) (pořad) odpad!

Všichni je hrozně chápou, hrozně jim chcou pomoct, ale ve finále nikdo nic neudělá. Jenom samý přitakávání: " hm hm a co jsi potom dělal?!" Nejvíc mě dostal nějakej díl, kterej jsem viděl čistě náhodou a koukal na celej, kde byla žena, která byla dříve muž - no to bylo neskutečný!

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Klasická černohumorná komedie se zdařilým námětem a šílenou rodinkou Addamsových. Občas slabší místa ve filmu, ale jinak vynikající film!

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Škoda, že dvojka už nebyla tak dobrá jako jednička, ale i tak byla velice povedená. Další vlna bizarností, černého humoru a morbidních scének. Klasika jak zvon!

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Hrušínský, Milda Kopeckej a Dočolomanský táhnou celé dějství jako párek v půvabné retro sááánjz fikžn pohádce a o Prase, Plzeňském Prazdroji a provoněné paropunkem a další kupou řeznických pochutinek - to jest Adéla ještě nevečeřela. Já taky ne a tak se jdu nažrat. Díkec Oldo.