Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (2 138)

plakát

Příběh z Bronxu (1993) 

Skvělá gangsterka, avšak né zcela typická a spíše charakterní. Krásně vystihuje spíše pocit mezi jednotlivými mafiány a dává velmi ukázkový příklad co to je jejich rodina. Na rozdíl od dnešních filmů nic nepůsobí jako nastavování, třeba nešvar černoši a podobně.

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Aštn kačerovská instantní písmenková polévca. Obsahuje glutaman sodný, tak bacha!

plakát

Manu a Matěj na horách (2023) (seriál) 

Prostě a jednoduše tipy jak se za ojra nažrat v Itálii na tom nevidím nic špatného. Navíc Itálie má co nabídnout a její húóry....

plakát

Bod obnovy (2023) 

Musím říct, že takovéto super sci-fi zpracování českého filmu by čekal asi málokdo. Kdyby mě před časem někdo řekl pojď se podívat na české sci-fi, asi by to bylo pro mě opravdu sci-fi. Něco jako proč cigoši nehrajou ve Star-Treku... Do budoucna se s nima nepočítá. Nicméně po tomto filmu lze s klidným svědomím říct, že umíme natočit skvělé technické zpracování budoucího světa, které má hollywoodské parametry. A budu jedině rád, když se další tvůrci nebudou bát a pustí se do podobně ambiciózního projektu. Cejtil jsem v tom inspiraci Blade Runnerem, Potomci lidí a další dobré sci-fíčka. Je to těžké rozhodnout. Spoustu věcí s tzv. Wow efektem a pak ale laciná zápletka, nebo spíše toporné herecké výkony a trochu to pak působí jak kriminálka Anděl, Modrava chcete-li.

plakát

Super Mario Bros. ve filmu (2023) 

Nemyslil bych si, že mě infantilní příběh Mária Buda bavit. Ale řekl bych, že relativně těžce zpracovatelné zadání do filmu se podařilo velmi dobře uchopit. I když nutno říci, že animáky to mají vždycky snazší než hraný film. Ve filmu bylo xy prvků, které bylo fajn vidět rozpohybované a pak mnoho fanouškovských odkazů na staré dobré pecky od Nintendo. Do toho stará dobrá hudba, pěkný vizuální zpracování... Já myslím, že to nedopadlo blbě.

plakát

Jeden gól (2023) 

Sledovat trenéra nejhoršího fotbalového týmu je přece jenom lepší téma, než se dívat na trenéra toho nejlepšího. Z mého prvotního nadšení se ovšem zcela záhy stala lhostejnost s hrdiny a spíše to, že už jsem to chtěl dodif celé. Je cejtit kopírování Kokosů jen s fotbalovou příchutí.

plakát

Černý déšť (1989) 

Večer s tímto náhodně doporučeným filmem mě bavil, i když se na pohled zdá, že bude film oscilovat mezi béčkovým a áčkovým titulem. Přesto u mě převládl lepší pocit a byla to efektní podívaná v netradičních kulisách.

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

Dá se říct taková trochu nečekaná vyjebávka s pozlátkem na exkluzivní jachtě. Po vzoru dalších filmů se to zdá být předem určené.

plakát

Ona (2013) 

Tÿ brďo! Krásnej film s přesahem tak obrovským, že se mě to nechce uvěřit a to má do psí prciny jen přes 70%?? Nevím jak by to vypadalo, kdybych se zamiloval do jednoho z òEssek a sice bych se chtěl pomilovat s Windows XP či 7ičkama či 10kama. Jedno je jisté, musil bych dobít error 404 alias modrou smrt, načež by mě převozník Restart vzal na okružní cestu mezi ROMami (zamrdanými cikorkami) a tvrdÝmi pysky(hard disky). Viva la harém 641 kompjůterům. 486ka se ondatrou v mezinoží, první Pentia aspoň oholené nohy, 2gigovky hladké, a čtyřjádra a více než vazelíny...

plakát

Jednorožci vs. medvídci (2022) 

Snaha o oduševnělejší Happy Free Friends. Ale moc dobře se to teda nesleduje....