Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (4 681)

plakát

Luisa a Lotka (2017) (TV film) odpad!

Již několikátá předělávka německé "pohádky", kteoru nejvíc proslavila Lindsay Lohan se svou Pastí na rodiče. Ta byla vtipná i fajn. Tohle je ale čistý peklo.

plakát

Godžira VS Mekagodžira (1993) 

Po dlouhé době zase celkem snesitelný film z téhle série. Ani ne tak příběhem nebo triky, ale bitvy Godzilly a Mechagodzilly jsou dlouhé a vcelku pěkně natočené. Rozhodně je to lepší, co tahle série přinesla.

plakát

Meč a čaroděj (1982) odpad!

Budu rád, když budu mít v knize Encyklopedie akčního žánru kategorii "Albert Pyun" za sebou. Nekoukatelné peklo.

plakát

Bodyguard na volné noze (2023) 

Nečekal jsem žádné veledílo. Ale když už si pouštím "akční komedii", čekal bych, že to bude alespoň akční a vtipný. Místo toho tu je znuděný Cena, týpek, kterého poznala přítelkyně z nějaký 20 let starý telenovely, která běžela na Nově a půvabná Alison Brie, na kterou se alespoň moc pěkně koukalo a kterou jsem doteď neznal... A kterou teď budu sledovat :) Film ale nestojí ani za zlámanou grešli.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

S přihlédnutím na skvělýho Gyllenhaala, obstojnýho Conora, parádní komorní první půlku a skvělou první bitvu vlastně dost zklamání. Jake je vysekaný jak nikdy, Conor mi, narozdíl od většiny, nevadil a jednoduchý příběh o týpkovi, co si najde doktorku a zmydlí pár motorkářů mě bavil. Bohužel ale první akce byla s přehledem nejlepší a i když každá následující chce být epičtější a lepší, nesahá jí ani po kotníky. Originál jsem viděl před pár dny a rozdílný závěr mě tady vyloženě nas*al. Přesto všechno je tu ale dost pozitiv na to, abych si z fleku chtěl dát dvojku.

plakát

Madam Web (2024) 

První půl hodinu jsem se tak ukrutně nudil, že jsem si začal dělat poznámky. Sydney se poprvé více ukáže v 39. minutě v metru, v minisukni. Pak tam naběhne zlý týpek a všichni utečou taxíkem. V 59. minutě je Sydney nervózní, protože její snad 15letá postava má jít oslovit nějaký kluky v hospodě... Sydney je 26. V 63. minutě je akce, kde všichni umřou..ale pozor, twist! Všechno je to totiž jen sen chudinky Dakoty. Té se totiž celý film zdají divný sny ala Neo a kočka. Nejzajímavější část přijde v 70. minutě, kdy jsou všechna děvčata v motelovém pokoji...jenže se nic nestane. Prostě a jednoduše nechápu jak tohle mohl někdo pustit z produkce do kin. Něco tak nudného, směšného a obecně špatného jsem dlouho neviděl.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Téměř nekoukatelná blbost zlatého českého dědictví. Jednička je jedinečná téměř ve všem, dvojka doslova v ničem. Polívka, scénář, humor.. všechno trapné, sebeparodující a nehodné prvního filmu.

plakát

Putin (2020) (seriál) 

Nejzajímavější je určitě první díl, který mi přinesl nejvíc nových informací a ukázal Putinův nástup k moci. Vzhledem k událostem od roku 2022 je to občas až mrazivá série.

plakát

Road House (1989) 

Správný béčko ze zlatých 80. let. Swayze se sice typologicky do téhle role moc nehodí a když má někoho zmlátit do kuličky, tak je to občas vtipnější než by mělo, ale snaží se. Prostě film o tom, jak si ti stejní týpci dávají furt někde do držky, aby na konci popravili finálního bosse.

plakát

Noční koupání (2024) 

Celovečerní variace jednoho velmi podprůměrného kraťasu. Nechápu, proč zrovna Night Swim. Upřímně jsem viděl možná desítky lepších a děsivějších krátkometrážních filmů. Celovečerák každopádně variuje něco z Kruhu a hodně z 3:15 zemřeš. Jenže není vůbec děsivý, ani znepokojující. Lekačky tu jsou myslím 2 a pokud jste viděli v životě alespoň 3 horory, víte naprosto bezpečně (i díky nutný kameře a hudbě) kdy je čekat. A taky je bohužel budete čekat lepší než ve skutečnosti jsou. Jo, a Wyatt Russell je příšerný herecký dřevo.