Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

Zpočátku film nenaznačuje, že by vás děj mohl nějak bavit a hlavně Ove, starý páprda, který je už od začátku na všechno a na všechny nepříjemný. Vůbec by vás nenapadlo, že si ho zanedlouho zamilujete a budete si užívat jeho zábavné eskapády na konci jeho života. Tohle doporučuji.

plakát

Upgrade (2018) 

Nečekal jsem, že by mě Upgrade až tak bavil, ale stalo se a jsem za to rád. Je tu akce, zábava, drama, herci sympatičtí, prostě od každého něco a rychle to uteče. Mně se tento promyšlený děj líbil a ta zápletka byla taktéž moc fajn.

plakát

Den co den (2018) 

Přeci jen to není první film o probouzení v jiném těle. No amíci dokážou přetavit cokoliv, co stojí za zmínku, ale tohle se jim fakt povedlo. Mě tyhle filmy, ať už jsou s časovou smyčkou, nebo s výměnou těl, hodně baví, takže jsem byl ve svém živlu. Jen mě vrtalo hlavou, že ač "A" neuměl ovládat, do koho se převtělí, tak se objevoval poblíž jednoho místa, místo toho, aby se náhodně objevoval po celé planetě, ale to je jen taková drobnost.

plakát

V pasti (2018) 

Netflix opět ukázal růžky a naservíroval nám hororové drama, kde oproti Tichému místu se tentokrát nesmíme dívat, jinak z toho zešílíme a spácháme okamžitou sebevraždu. To mi přišlo o něco drsnější, když nemůžete nic vidět, než být naprosto zticha. Sandra Bullock tu táhne celý film a společně s drsnou atmosférou přidává filmu to správné kouzlo. Prolínání dějových linek určitě také nebylo na škodu.

plakát

Venom (2018) 

Stoprocentní film to rozhodně není, ale já se u něho hodně dobře bavil a i když mě nějak takovéto filmy nijak zvlášť neberou, tak tohle je taková malá výjimka. Už od ukázek to vypadalo slibně a výsledek nakonec potěšil. Jen je škoda, že si i tento film převzal zvuk, který se bere u podobných situací, kdy někdo padá, mnoho desítek let zpátky a divím se, že se stále používá a to je zvuk řvoucího muže, který slýchávám dost často a jsem na to už alergický (konkrétně je ve filmu na 1:07:15 u verze 1:40:00). :D

plakát

Amerika v barvě (2017) (seriál) 

Výborný seriál ze všech směrů. Hned od začátku zaujal a pokaždé se těším na nový díl. Je to zase něco nového, když se můžu podívat na staré záznamy, které jsou nyní barevné, tak to má najednou jiný příjemný nádech a navíc jsou dějiny Ameriky poskládány tak, že to baví a konečně jsem se také hodně přiučil dějinám tohoto státu a v mnoha případech mě i nějaké situace překvapily, prostě někdy to bylo růžové a někdy zase ne.

plakát

Dogma (1999) 

I když může křesťansky pojatý film působit hlavně v Americe, tak mně to vůbec nevadilo. Naopak, Smith dokáže výborně odvyprávět film a přidat do něho jeho specifický humor a neotřelé dialogy. V tom prostě vyniká a je to vidět hlavně v jeho starších filmech a dvojice Jay a mlčenlivý Bob tomu opět dominují.

plakát

Ďábelská frekvence (1992) 

Hodně příjemný film, který mi dokonale zahrál do noty. Zase po delší době jsem potřeboval něco takového vidět. Film, který baví a dokáže vás zaujmout tak, že vstanete z postele a bedlivě čučíte a hltáte to, co se bude dít. Opravdu povedený film.

plakát

(Ne)obyčejný kluk (2017) 

Krásný příběh o chlapcovi, kterému zrovna nebylo dáno na kráse, o jeho každodenním boji, chytrosti, přátelství, ale i šikaně ze strany nových spolužáků. To všechno je příjemně skloubeno do děje, který vás dokáže chytit.

plakát

Milovník po přechodu (2017) 

Nenápadná komedie, ze které se vyklubala vtipná a milá podívaná. Už příběh o tom, jak nabalit bohatou dámu, aby se nemuselo hnout ani prstem byl známkou toho, že by se na to mohlo dobře koukat a také že ano. Všechno tu funguje jak má a já se opravdu bavil. Zase po delší době komedie, která stojí za to.