Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

The Devil's Candy (2015) 

Husté překvapení, které se jeví z počátku jako naprosto průměrný, nenáročný horůrek, kterých už bylo natočeno mnoho, jenomže tady je něco jinak, něco co nakonec změní úplný pohled na film a nakonec si film naprosto užíváte a říkáte si, že jste měli možnost vidět další skvostný horor, do kterého byste to v žádném případě neřekli. Skvělý výběr herců, který ještě podívanou umocňuje.

plakát

Horor v Amityville (1979) 

Není divu, že film patří mezi kulty. Má svým způsobem na svůj věk drsnější příběh, který musel budit emoce, jen některé filmy, které přišly po něm přinesly leč obdobný, ale možná svižnější a zajimavější příběh. Je prostě zbytečně natahovaný a to nejzajímavější přijde až v posledních deseti minutách.

plakát

Fantastický pan Lišák (2009) 

Tak ani při druhé projekci jsem nedosáhl prozření a opět mi po tomhle animáku není dvakrát do smíchu. Je strašně zvláštní a nepůsobí na mě vůbec dobře. Snaží se působit chytře, nevšedně a vtipně, ale to moc dobře do děje zakomponovat nejde a hlavně né do animáku! V tom vidím největší kámen úrazu.

plakát

Strašidla (2016) 

Troška trošku zabrousil do málo probádaného světa kouzel, které se u nás nikdy moc kvalitního posunu nedočkalo, ale aspoň je vidět nějaká snaha, i když je trochu přibržděná. Nechybí románky a problémy strašidel s moderním světem. Párkrát se tu dá něčemu zasmát, takže bych to zase tak nezatracoval.

plakát

Včelka Mája (2014) 

Po grafické stránce včelka vůbec nemůže ohromit. Na dnešní dobu jde o slabší grafiku a to docela kazí celkový dojem, ale aspoň se to trochu odpoutalo od těch amerických standardů.

plakát

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze (2017) 

Sice původní filmová parta tu už není, čas je bohužel neúprosný a tak tu máme novou sestavu, se kterou se člověk ze začátku horkotěžko seznamuje, ale postupem času si k ní najde cestu a už mu ani původní týpci nechybí. Tentokrát se to nese v duchu road tripu, ale to vůbec nevadí a opět se tu najde dost bláznivých situací. Některé jsou sice trochu přehnané, ale ve výsledku je toto pokračování docela povedené.

plakát

Zabij, nebo budeš zabit (2007) 

Překvapivě velmi slušná podívaná. Ani takový ten formát reality-show vůbec nevadí a chvílema moralizování postav přechází i na diváka, který si v tu chvíli uvědomuje, že by se na takovou show raději nedíval. Jinak výběr soupeřů byl velmi dobrý, jen je jakoby dopředu prozrazován děj a to hlavně díky přiblížení k jedné postavě, která hned od začátku dostává dost prostoru, ale jinak film baví a tak to má být.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Tak zázrak se nekonal, i když jsem ho ani neočekával, ale v některých ohledech spíše zklamal. Hlavně třeba co se týče Jokera, tak myslím, že Jared se s tím popral velice špatně a tahle role mu neseděla a prostě jsem mu to nevěřil a ten románek s Queen bych úplně vynechal... pro tento film byl úplně zbytečný. Pak tu jsou další postavy, které se snažily býti cool, ale to také moc nevyšlo. Hlavně to tu táhne Will a Cara.

plakát

Battle Royale (2000) 

Vyvražďovací filmy mám rád a neználci si myslí, že Hunger Games byl první takový film, ale to není, ani pro Battle Royale to neplatí, ale to už je jedno. Japončíci se s tímto tématem poprali po svém a nezapomněli na své typické bizarnosti, ale jinak se na to dobře koukalo, i když takovéto zpracování prostě pro nás nikdy nebude to pravé, proto jen 4*.

plakát

Můj přítel delfín (2011) 

Nikdy to nevzdávej, to je takové hlavní motto filmu. Přátelství mezi nejchytřejším zvířetem a člověkem zřejmě může nastat a může to dopadnout pro obě strany dobře. Fajn rodinný filmík.