Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Píseň pro nevěstu (1998) 

Frank Coraci točí skvělé filmy a už měl toto řemeslo v ruce i ve svém druhém filmu s osvědčenou dvojicí Adamem a Drew. Z nenápadného filmu se vyklubala příjemná romantická komedie, která mě několikrát přiměla se smát. Na to že já na takovéto filmy moc nejsem, tak od Coraciho bych se na takové díval klidně pořád. :D

plakát

Hráči se smrtí (1990) 

Příjemné překvapení. Hráči se smrtí mě docela chytli, jen ke konci už to trochu ztrácelo šťávu, jinak originální námět s velkými a zvučnými hereckými jmény, který už dostal remake, na který se také určitě podívám.

plakát

Baron Prášil (1961) 

Tak tohle mě vůbec nebavilo a vůbec nic mě na tomto filmu ani nezaujalo. Takové o ničem a to jsem si myslel, že když to je ve třístovce, tak to bude stát za to, ale už po deseti dnech se mi nic z filmu nevybavuje... Nuda.

plakát

Život brouka (1998) 

Na to že už to je starší snímek, tak šel okolo mě velkou oklikou což je docela škoda, protože to je milý animák ještě ze staré školy.

plakát

Medvěd (1988) 

Ve filmu se nemusí skoro mluvit a přesto dokáže chytit za srdce. Milý a vlastně hned ze začátku docela smutný příběh o méďovi, který ztratí mámu a je na všechno sám. Dokonalé to rozhodně není, ale dost často jsem si říkal, jak něco takového dokázali s medvědy natočit. :-)

plakát

Halloween (2007) 

Osobité pojetí Roba je dost znát i v jeho Halloweenu. Natočeno to je dobře, jen mi přijde ta stopáž zbytečně moc dlouhá. Díky tomu je čas vyplněn scénami s dlouhými dialogy a to potom ztrácí šťávu. Na druhou stranu nebylo zapomenuto na jisté gore scény, jen ty "sexuální" bych pro příště omezil. :-)

plakát

Prokletí domu slunečnic 2 (2009) 

Darylovi se nedaří, jeho kukuřice usychá a nemá peníze na její záchranu. Nevědomky probudí strašáka, který mu sice pomůže s jeho úrodou, ale na druhou stranu mu nevadí ani lidské oběti, díky čemuž poštve rodinu proti němu a v tom okamžiku je vidět, co je pro Daryla přednější, jestli rodina, nebo úroda. :-)

plakát

Dva lidi v ZOO (1989) 

Film je zbytečně chaoticky rychlý. To je asi největší mínus, jinak je to příjemná rodinná komedie s dětskými hrdiny a zvířecími aktéry, které si člověk zamiluje. RIP šimi.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Kdysy jsem nějaké díly se Strážci vesmíru viděl a řeknu vám, že nešlo o příliš propracovaný seriál ve všech směrech. Tudíž jsem byl mile překvapen filmovým zpracováním, které nenechalo nic náhodě a někdo se opravdu snažil, aby to aspoň trochu za něco stálo a vyplatilo se. Koukatelný to je, chvílema i zajimavý a zpracování je také dobré. Lepší průměr.

plakát

Motel Auvajs (1980) 

Není nad to si pochutnat na dokonale uzrálém masíčku. Není důležitý jestli je vepřové nebo lidské, důležité je, že chutná a že ho někdo dokáže připravit a "vypěstovat" k dokonalosti. :D