Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Melancholie (2011) 

Velká slátanina, která je zbytečně dlouhá, nudí vás už od začátku. První část bych naprosto vymazal, ta je zde úplně zbytečná, další aspoň trochu ukazují zkázu, která nastane a nakonec vše vyšumí do prázdna. Dunst je otravná, hudba je otřesná a příběh tu vlastně žádný není. Hodně špatný film...

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Když se podíváte na to,kolik zemí tohle produkovalo, tak bude zřejmé, že film bude předimenzovaný, aspoň na mě tak působil a je tu na mě až moc efektů a věcí, které nepůsobí dobře. Scarlett také moc neuchvátila. Průměrná scifárna, škoda.

plakát

Matěji, proč tě holky nechtějí? (1981) 

Taková zahrabaná a zapomenutá komedie, která se teda moc na obrazovkách neobjevuje. Bude to asi tím, že působí trochu amatérsky a herci jsou spíš neherci. Ale lecčemu jsem se tu zasmál a příjemně pobavil. Má to pár kultovních scének.

plakát

Tři moulové (2012) 

Podhodnocená bláznivá komedie. U hodně scének jsem se dost zasmál, takže to žádný velký průšvih není. Jen je tu chvílema dost přehnané chování hlavních postav a to jejich neustálé pošťuchování po čase přestane bavit a začne trochu vadit, ale díky tomu, že se tu najdou vtipné momenty, tak se na to dá dívat. :D

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Štve mě, že jsem Stranger Things tak dlouho přehlížel, i když zde hraje Winona, ale na druhou stranu nebudu mít zase takovou prodlevu na druhou sérii, takže dobrý. :D Seriál ohromě překvapil. Hudba, někdy doslova mrazící. Úvodní znělku jsem si zamiloval a nechal jí hrát každý díl, né jako u jiných, kde tuhle část obvykle přeskakuju. Příběh suprový a propracovaný v každým detailu, návrat do devadesátek je opravdu neskutečně vydařený a všechno šlape jak má. Postupné odkrývání se mi zde moc líbilo. Tempo bylo tak akorát a na konci dílu jsem měl nutkání si ihned pustit další. Tohle všechno dělá z STčka přesně ten typ seriálu, který okouzlí a už vás nepustí. Ani druhá série nezklamala. Byla opět kulervoucí a možná ještě více našlapanější než první. Třetí série zkouknuta během dvou dní a opět stála za to. Naštěstí u této série kvalita neklesá, ale je stabilní.

plakát

Prokletý klaun (2014) 

Horůrek na jedno podívání určitě jo. Není to vůbec špatný horor, téma je docela originální a na trápení hlavní hrdiny se dobře kouká. Jenže mi tu chyběla drsnější a temnější atmosféra. Chvílema to působí jako tv slátanina, což je škoda a možná bych i zvolil trochu jiné herce, ale zase se mi tu líbilo vraždění dětiček, to má ode mě malinkatý plus za to. :D

plakát

Emoji ve filmu (2017) 

Na Emoji chtěla moje přítulka do kina, tak jsem musel jít, i když jsem věděl, že o žádný velký zázrak nepujde. :D Já na tyhle vychytávky a různé aplikace moc nejsem. Některé vtípky ušly, jiné zase ne. Příběhově to také spadá do průměru. Konečný verdikt je, že se na to dá koukat, ale žádné extra věci od toho nečekejte. :-)

plakát

Keanu - Kočičí gangsterka (2016) 

Už dle názvu bylo zřejmé, že půjde o ptákovinu na odreagování, ale že by to mohlo být až tak vtipné a chytlavé, tak v to jsem teda nedoufal. Ústřední dvojička, hrající si na tvrdé gangstery je nejen vtipná, ale dobře se na ně i dívá a postupem času si je zamilujete a ani vám nebude vadit, že kočka Keanu se ve filmu téměř nevyskytuje. To ale právě skvěle nahrazuje tato nigga dvojka. Lepší čtyři.

plakát

Skryté zlo (2017) 

Nic světoborného to teda nebylo, i když jsem v to doufal, ale bohužel. Účinkování Leigha Whannella bylo určité zpestření, jenže on ani moc žádný herec není, tady mi to trochu vadilo, prostě mi tam neseděl a další zpestření bylo účinkování Pennera ze Survivoru, ale také že k tomu napsal scénář. Takový průměr.

plakát

Volání netvora: Příběh života (2016) 

Tento film vyvolává spoustu emocí. Působí jako pohádka, která je vyprávěna neskonale dobře. Efekty a zpracování působí velice efektně. Příběh je dotažený do poslední nitky a v závěru se jen zpamatováváte v dobrém slova smyslu z toho, co jste právě viděli. Nenápadný skvost, který mě hodně zaujal. Tohle se povedlo!