Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Mrak (2006) 

Spoiler v komentu! Mrak nabízí při započetí apokalypsy dobrou podívanou. Také s trefou do černého, když znenadání zemře malý chlapec. To je asi nejpůsobivější na celém filmu, poté působení radiace na mladou dívku, ale potom už to je slaďák, který jakoby celý film pohřbí do průměrných vod a to byla obrovská chyba.

plakát

Proč právě on? (2016) 

Překvapivě dobré a bláznivé, ale co jiného čekat od komedie, ve které hraje James Franco. Ten se v poslední době v takových bláznivých chujovinách přímo vyžívá, takže jsem věděl do čeho jdu a komedie od Hamburgra, který se specializuje na souboj tchána a zetě, je povedená. :-)

plakát

Modrá laguna (1980) 

Starý film, který ani tak staře nepůsobí... Příjemná nostalgie, kde jsem čekal hlavně na to "podstatné", jenže mi to přišlo, že tuto část hodně urychlili, takže poznávání intimností vzalo rychle za své a pokračovalo se dále, což byla docela škoda. :D

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Tento film jsem měl možnost vidět v letním kině v Jívce. Bylo krásné počasí, ale v polovině filmu mi už byla poněkud zima, ale není nad to si sednout kamkoliv chcete a ještě k tomu s vlastní pohodlnou židlí, točeným pivem a brambůrkami. :-) Film je takový průměr. Pár vtipných scének, jinak klasická, současná česká komedie.

plakát

American Hero (2015) 

Nechápu tak špatné hodnocení. Mně se tenhle film hodně líbil. Melvin má nadpřirozené schopnosti, ale stejně se snaží žít normální život, i když je plný drog a alkoholu. To se mi na tom líbilo, že je jakoby ze života, na pokraji chudinského předměstí a padouchem je drogový dealer.

plakát

Hvozd (2015) 

Irská mytologie v plné kráse, ve které biolog naruší tenkou hranici mezi naším světem a zdejším ekosystémem, ve kterém se nachází né příliš roztomilé potvůrky... spíš ty krvelačné. Celkem povedené masky a atmosféra tu také není špatná.

plakát

Hmyzáci (2015) 

Je to trochu cítit německým prostředím, ale to rozhodně nevadí. Bohužel si tvůrci asi nevěděli rady, zda to udělat jako normální horor a nebo jako hororovou komedii, protože to na mě působí zde jako na houpačce. V jednu chvíli se snaží film vtípkovat a za chvíli se tváří zase vážně. To mi moc nesedělo, jinak to šlo.

plakát

Pasažéři (2016) 

Láfstory z vesmíru se současnými hollywoodskými hvězdami. Zajimavý příběh a příjemné vesmírné prostředí, které se mi líbilo. Smíření s takovýmto osudem by bylo asi hodně těžký, ale na druhou stranu mít přístup k různým aktivitám, jídlu a vstupu do volného prostoru, to zase taky není špatné. :-)

plakát

Pátek (1995) 

Důvodem puštění Pátku je světově známý gif, který rád používám. :D Jinak mě film nijak zvlášť nezaujal. Ice Cube je slabší. Chris to zachraňuje, ale trochu přehrával. Možná to chtělo rychlejší spád.

plakát

Divočina (2006) 

Abych pravdu řekl, je to nepovedený animák. Nepřináší nic nového, parazituje tak trochu na jiných animácích, ze kterých si sebral spoustu věcí a animace není na moc dobré úrovni.