Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Obecná škola (1991) 

Dobrý film ke kafíčku a na odreagování. Sranda tu je, jen už mě unavuje, jak do každého filmu vkládá Svěrák své oplzlé choutky a je to pořád dokola to samé, ale asi nejvíc to je vidět ve Vratných lahvích, tady to ještě jde. Lepší tři. :-)

plakát

Rozpolcený (2016) 

Parádní Shyamalanův film, který ho zase vrátil do sedla. Lépe to už být natočeno nemohlo. Od začátku vás film nenechá vychladnout a pohlcuje vás svým dějem a atmosférou. Hlavní aktér, díky kterému je tohle opravdu brilantní je James McAvoy. Nikdo jiný by do této role nezapadnul lépe než on. Zahrál to neskutečně dobře, hlavně když dokázal zahrát několik různých "postav" a ten jeho ksicht sem prostě seděl! :D

plakát

Nicota (2016) 

Čekal jsem něco ve stylu The Thing, jenže tohle bylo krapet jiné. Našlo se tu pár okamžiků, které vypadaly velice dobře, ale některé zrůdičky na druhou stranu tak hrůzostrašné nebyly, ale nápad s vyšším já, nebo jak to nazvat, byl zajimavý. Náplň zdejšího obsahu neodpovídá tomu, co se odehrává ve filmu! Žádná vesmírná monstra tam nepřilétla. :D

plakát

The Slayer (1982) 

Slasher horůrek, který je dost obyčejný a i přes svoji kratší stopáž nedokázal vyplnit příběh natolik, aby nenudil. Noční můry se stávají skutečností, jenže je tu tak málo postav, že toho krveprolití bylo žalostně málo.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Trochu snaha o propletenější děj, který ale diváka na zadek neposadí. Prostě taková lehká, romantická komedie, kde jde hlavně o to dostat pár slečen do postele a jak je vidět, stačí málo. Funguje to i ve skutečnosti? :D :P

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Nerve je přesně ten typ filmu, který mám rád a chvílema mi připomínal Modrou velrybu, která zrovna v době sledování byla velmi populární, ale myslím si, že by se takováto hra dala vytvořit i ve skutečnosti, jen bez určitých aspektů, které by ve skutečnosti prostě nešly udělat, ale zpátky k filmu. Emma Roberts jako hlavní hvězda fungovala společně s mladým Francem a jejich počínání mě bralo.

plakát

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 

Další natahování okoukaného, ale tenhle díl se mi líbil daleko víc, než některé předchozí díly. Najde se tu několik vtipných momentů a občas se do toho divák zažere, takže bych to tak moc neodsuzoval.

plakát

Monster Trucks (2016) 

Hodně dělané pro děti, protože se hlavní hrdina chová občas dost prapodivně a přesně takový humor je dělaný jen pro ty menší, ale jinak se mi ten nápad docela líbil a byl chvílema také zajimavý. Pěkné autíčko :P

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Očekávání se nenaplnila. Tak nějak mi u tohodle filmu nebylo dobře, asi to bylo tím, že jsem cítil, že tvůrci chtěli jen vytřískat další peníze ze značky Harry Potter a tady jakoby se vytratilo to kouzlo čar a kouzel. Příběh mě také neoslovil, jakoby neměl duši a byl příliš pesimistický a temný a na můj vkus to bylo moc přeefektované a po chvíli mě už docela štvaly ty neustálé spirálovité skoky postav na různá místa... Škoda, že se hraje víc na peníze, než na to, aby dílo za něco stálo.

plakát

Stvoření světa (1957) 

Roztomilá ukázka toho, jako Bůh stvořil svět. Milá vzpomínka na dětství, ale na můj vkus zbytečně dlouhý a ke konci už trochu nudí, ale jinak je to fajn.