Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Zombie: Začátek (2007) 

Hrůza hrůzoucí. Na to, že to je film z roku 2007 je to příšerné Cčko, které právem patří mezi top 300 nejhorších filmů. Aspoň že mě pobavily sjetá děcka s melounem na hlavě.

plakát

Vražedný vřískot (1973) 

Ze začátku docela pohodový, ale postupem času v nějaké zlepšení přestáváte věřit a vlastně s vězenkyní je to tak nějak celé postavené na hlavu. Z Matthewa žádný sériový zabiják nebude...

plakát

Zahaleni stínem (2016) 

Špatný. Dáváte tomu šanci, že se na konci aspoň něco stane, když už je to od začátku o ničem a ono ne, je to otevřený. Ano, řeknu to na plný kule, spoiler jak sviňa, ale tím vám jen pomáhám, abyste se zbytečně na takovou věc nekoukali, když to nemá smysl...

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Od začátku je jasné, co se musí stát na konci, ale jinak se na džunglový snímek koukat dá, ale je spíše takový oddechový, od kterého nemůžete čekat kdoví jaké zázraky.

plakát

Nabitá zbraň 1 (1993) 

Skvělá parodie se nezapře. Ač na akční filmy moc nejsem, parodované filmy jsem viděl, ale Nabitá zbraň 1 s přehledem vede a opravdu jsem se u toho skvěle bavil. Jen chvílema mi přišly některé vtípky svoji pointou trochu podobné předešlým, ale stejnak jsem se tomu smál.

plakát

Keith (2008) 

Romanťák, ve kterém opět hraje nemoc, ale třeba ve srovnání s Hvězdy nám nepřály je to o poznání slabší. Nejvíc co to shazuje je chování Keitha, které by mu sice ve skutečnosti mohlo přihrát nějakou dívku do postele, ale tady mi to nesedělo a dokonce to bylo chvílema už otravný a celkově je to trochu na hlavu padlý. Takže slabší průměr.

plakát

Pupendo (2003) 

Zkouška přiblížit se slávě Pelíškům, jen je to o něco slabší. Ano, opět se tu snaží hláškovat o sto šest, ale ve výsledku to dopadlo stejně jako v Pelíškách. Všeho moc škodí a tohle bylo ještě o něco chaotičtější a nějaký silnější příběh v tom taky nevidím.

plakát

Policajt ze školky (1990) 

Oblíbená komedie z dětství a stále i po tolika letech stojí za to. Kdo kdy viděl rakouského a svalnatého policistu, aby se staral o malé prcky. Chillout guys.

plakát

Čas na dobrodružství (2010) (seriál) 

Výborný seriál, který je tak ulítlý, až je dobrý. Hned jsem si Finna a Jakea a ostatní obyvatele oblíbil. Pro neznalé bych tohle zařadil ke Spongebobovi, ale Adventure Time si jde vlastní osobitou cestou, která mě překvapuje každým dílem.

plakát

Ledové srdce (1999) 

Dokument o polárníkovi Amudsenovi v sobě obsahuje spoustu zajimavostí a ukazuje strastiplnou cestu jak v osobním životě, tak k severnímu pólu. Nevěděl jsem, že to bylo tak těžké a že se mu to povedlo až na několikátý pokus.