Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Klub sráčů

Klub sráčů (2000)

Má srdcová záležitost. Neskutečně srandovní komedie. Jízda od začátku do konce. Už od svých cca deseti let, kdy jsem Klub sráčů viděl poprvé na VHSce, je to moje nejoblíbenější komedie. I když se na to dívám už po několikáté, tak se pořád musím smát. Taktéž je zde skvělý soundtrack, který obsahuje tranceové písničky, které miluju. Harry Enfield je opravdu skvělý herec a ty jeho grimasy ve filmu jsou nepřekonatelný. Zatím se nenašel film, který by ho překonal. Je to prostě absolutní špica. Tohle by byl TEN film, kterému bych dal šestou hvězdu.

Střihoruký Edward

Střihoruký Edward (1990)

"Avon je tady!" To je pro mě jedna z nezapomenutelných hlášek. Jsem strašně rád, že právě postavu Edwarda ztvárnil Johnny Depp. Kdyby tam obsadili zmiňovaného Toma Cruise, tak by to asi nedopadlo takhle dobře. Hlavně u mě. Winona Ryder a její okouzlující proměna oproti Beetlejuice, kde hrála šedou myšku. Pravda, tam se mně taky moc líbila :-) Všechno to podtrhuje nádherný soundtrack, ze kterého mám vždycky husí kůži, když se na tenhle film dívám. I díky tomu je tenhle film perfektní.

Beetlejuice

Beetlejuice (1988)

Když jsem byl malý, tak jsem se strašně bál toho hada na schodišti. Nyní je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Soundtrack je zde výborný. Fascinující prohlídka do záhrobí nadchne snad každého. Herecké obsazení - co víc si přát. Také vlastním head knocker figurku bio-exorcisty. :-)

RRRrrrr !!!

RRRrrrr !!! (2004)

Nechápu, jak někdo nedokáže ocenit tuhle skvělou komedii. Tohle je prostě jeden z nejlepších filmů, který jsem kdy viděl. Tolik vtipu a skvělých scén, to jsem už dlouho v žádným filmu neviděl. No prostě nemůžu dát nic jiného než 5 hvězdiček a jestli máte rádi komedie, tak určitě shlédněte tento film a nekoukejte na ostaní uživatele, protože zřejmě nemají mozek :-) Celý příběh je dokonalý, stejně tak prostředí a kostýmy. Ve filmu je tolik hlášek, že si je ani všechny nepamatuji. Jsem taky kámen a nestydím se za to!

Noc v Roxbury

Noc v Roxbury (1998)

Tak co? Neuvěřitelná sprška hlášek, u kterých jsem až brečel smíchy. Vynikající soundtrack se songem What is Love od Haddawaye s nezapomenutelným škubáním hlav. Když takhle začnu škubat hlavou, tak známí hned poznají z kterého filmu to je. Nikdo jiný by to nezahrál tak dobře jako Chris Kattan a Will Ferrell. Jedna z nejlepších komedií, kterou jsem měl tu čest vidět.

Sám doma

Sám doma (1990)

Kdykoliv to běží v televizi, tak si to nenechám ujít. Klasická Vánoční komedie, na kterou se dá dívat, i když zrovna Vánoce nejsou. Dabing je skvělý, i když dnes zvuk není zase tak kvalitní, přesto mně to nevadí a kdyby se to někdo snažil předělat, tak by to už nebylo ono. Nejlepší je, když tam Kevin nebo Marv řvou, tomu se musím vždycky smát. Miluju tu atmosféru, když se dívám na Sám doma v čase Vánoc. :-)

Klik - život na dálkové ovládání

Klik - život na dálkové ovládání (2006)

Opravdu jeden z nejlepších filmů vůbec. Herecké obsazení bylo parádní. Chtěl jsem, dostal jsem. Fantazie. Zahýbe to se mnou pokaždé, kdy se na to dívám. Tenhle film mě nutí přemýšlet o tom, jestli dělám vždy tu správnou věc. Díky němu jsem se trochu polepšil, i když občas by to mohlo být ještě lepší. Budoucnost, kterou mi zde představili byla celkem reálná. Auta se mi moc líbila a design věcí taktéž. Nebudu hledat žádnou chybu, protože si myslím, že bych snad ani žádnou nenašel.

Scary Movie 3

Scary Movie 3 (2003)

Další vynikající parodie se skvělými hláškami a hlavně s humorem. 1čka a 3ka jsou prostě nejlepší. Opět jsem pukal smíchy. Není tu žádná hluchá scéna a do každé se narvalo něco, co bylo vydařeně vtipné. Tentokrát si vzal David Zucker na paškál filmy Kruh, Znamení a Matrix a pěkně je skloubil dohromady tak, že celý děj dával smysl.

Žhavé výstřely 2

Žhavé výstřely 2 (1993)

Tak pro mě jsou Žhavé výstřely 2 mnohem lepší než jednička. Tenhle díl je opravdu plný parodií na všechno. Přitom to herci myslí smrtelně vážně. Jedno z nejlepších je vystřelení kohouta lukem. Nebo to byla slepice, když nakonec vykadí vejce? Nebo namáhavé přelézání nízkého zděného plůtku. Zde je vidět, že i vojenské operace se nemusí brát vždycky vážně. Prostě to nedokoukáte do konce, aniž byste se nezasmáli.

Matrix

Matrix (1999)

Film, který předběhl svou dobu, změnil kinematografii a začal udávat směr, který by se měl následovat. Nejvíc se nyní srovnává Matrix s Počátkem. Někteří tvrdí, že Počátek je lepší. Asi chyba v Matrixu... Podle mě Počátek na Matrix nemá ani zdaleka. Je to dokonalost sama, se skvělým soundtrackem.