Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Pořady (10)

Partička

Partička (2011)

Konečně něco, na co se dá v dnešní televizi dívat a vybuchovat přitom smíchy. Ano, bez Suchánka a Genzera by to možná takovou odezvu asi nemělo, ale i Sokol a Chmela tomu dávají své kouzlo a nyní si nedokážu představit jiné obsazení v naší Partičce. Ze začátku se mě nelíbil slovenský moderátor, ale postupně jsem si na něj zvyknul. Měl jsem možnost tuto partičku vidět 2x naživo, jednou ještě s Ondrou a podruhé už s Michalem Novotným a v obou případech to bylo skvělý.

Tele Tele

Tele Tele (2000)

Pamatuju si, jak jsem kvůli tomu vydržel být vzhůru a koukat na to. Každý díl byl super a strašně mě mrzí, že už to nedávají, ani neopakují. Snad se jednou dočkám aspoň toho opáčka.

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Tak tohle je jedna z mála soutěží, u který vydržím sedět hodně dlouho. Miluju takovýhle soutěže, kde odchází jeden po druhým a zůstane ten nejlepší. Klidně si dokážu pustit pět dílů za den, jak mě zajímá, kdo vypadne jako další. Tehdá, když tuhle soutěž dávali poprvé v televizi, tak jsem na to rád koukal a už si z toho moc nepamatuju. Ze začátku se vždy snaží zbavit těch nejslabších a postupem času se to vždy zajimavě změní, kdy se začnou vyhazovat silní jedinci, kteří by ostatní mohli ohrožovat. Takže tu vzniká taktika, ale i přetvářka, společenství, falešnost... To na téhle hře mám rád. I když někdy mě to štve, protože si oblíbíte některého člověka a ostatní ho později vyřadí. Je to prostě soutěž a já to ovlivnit nedokážu :-) Některé hlasování mě občas dost překvapilo, ale někdy bylo jasné koho vyřadí a já byl většinou stejného názoru. [1.SÉRIE] > Možný spoiler! Nejoblíbenější hráč: Colleen, kterou jsem si už dřív oblíbil ve filmu Zvíře a i tady mi přišla jako nejlepší ze všech. Nikoho nepodrážela, hrála čestně a takových lidí se v této hře najde opravdu málo. S vítězem jsem nebyl úplně spokojen. Klidně bych si tam představil spoustu jiných lidí.

Takešiho hrad

Takešiho hrad (1986)

Když jsem byl malý a šel nám ještě satelit, tak jsem se díval nejraději na tohle. Ti japončíci prostě umí dělat takovýhle hry. Moje nejoblíbenější je bludiště a když to tak vezmu, tak tam není žádná hra, která by byla trapná.

Máte doma uklizeno?

Máte doma uklizeno? (2003)

Rád se podívám na prasátka, kteří žijí ve špíně s krámy sahající až ke stropu. Občas to bylo opravdu příšerný, kdy jsem nevěřícně kroutil hlavou a pomyslel si, jak vůbec někdo takhle může žít... Možná to někoho, kdo se na tohle alespoň jednou podíval donutí, aby si i u sebe doma uklidil svůj svinčík.

Drtivá porážka

Drtivá porážka (2008)

Když zrovna v televizi nic kloudnýho nedávají a náhodou dávají tohle, tak to je pro mě jasná volba. Nejlepší je Americká verze, kde jsou dva moderátoři a dobře jim to klape. Jsou zde super překážky a soutěžící, kteří dělají tuto show zábavnou a některé pády jsou neskutečně vtipné.

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Kvůli tomuto pořadu jsem byl ochotný vstávat ve tři ráno, abych se na to mohl podívat. Opravdu úžasná soutěž, která obohatila mé mládí.

Taxík

Taxík (2008)

Jedna z mála českých soutěží, na kterou se dívám skoro pravidelně a baví mě. Super moderátoři, kteří tomu dávají šmrc. Škoda, že ten taxík jezdí jen po Praze :-)

Vítejte doma!

Vítejte doma! (2003)

Za 7 dní zbrusu nový barák? Proč ne! Fajnový pořad, kde se pomáhá lidem, které postihlo nějaké neštěstí, zlepši jejich životy k lepšímu formou vylepšení dosavadního bydlení, většinou s hodně velkou změnou. Tohle je splněný americký sen... :-)

Ninja Faktor

Ninja Faktor (1997)

Japončíci překonávají obtížné překážky a snaží se pokořit horu Midoriyama. Proč něco takového neudělají i u nás?