Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (144)

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Viděli jste někdy komplexnější a dokonalejší vývoj a proměnu hlavní postavy/ postav než v tomto epickém díle ? Jako už u mnoha jiných věcí zde lituji jen toho, že jsem pár dílů nezakusil už dříve a čekal zbytečně dlouho na tak skvělou podívanou.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Existuje něco bláznivějšího, co si nebere servítky s ničím co je nám svaté ?

plakát

F1: Touha po vítězství (2019) (seriál) 

Obstojné shrnutí jednotlivých sezon, pokud jste přes rok neměli zrovna moc času sledovat každý závod. Plusové body navíc za pohled do zákulisí celého toho cirkusu na kolečkách.

plakát

Četnické humoresky (2001) (seriál) 

Dnes už tak trochu kultovka české televize, jež mně v pubertě vlivem rodičů a jedné televize nahradila večerníčky, které už mi nic neříkaly. Tak trochu krimi, tak trochu komedie, která nám krom typického řešení jednotlivých případů v počtu co díl to případ, nabídne náhled i do soukromí aktérů, což je zásadním rozdílem mezi klasickou nekonečnou kriminálkou a jsme postavám tak nějak blíž.

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Já jsem těm slovenským pohádkám nikdy moc nerozumněl.

plakát

Star Wars: Příběhy rytířů Jedi (2022) (seriál) 

Náhled k Jediské minulosti Dookua potěšil, díly s Ahsokou se kterou jsme prožili celé klonové války moc nezaujaly.

plakát

25 let neviny (2020) 

Poslední dobou objevuju stále nové a nové filmy našich severních sousedů, které jakoby přede mnou stále někdo schovával. Proč ? Po dánském Honu s podobným tématem nespravedlivě obviněného je tohle další pecka, kterou budu až otravně doporučovat kamarádům.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Mrzí mě, že po tak bravurním začátku který mi vyrazil dech a jež by mohl konkurovat leckterým hraným filmům kvalita lehce klesla k zábavné jednoduché zápletce pro dětského diváka. I přesto však jde cítit na pozadí silný životní příběh a že ne vždy jde všechno podle představ.

plakát

Sexuální výchova - Série 4 (2023) (série) 

Bohužel závěrečná řada nebylo úplně to, co jsem od kvalitního ukončení seriálu očekával. Občas vtipné řešení sexualních problémů se zcela vyměnilo za zdlouhavý a někdy nudný vývoj X postav, které vás téměř nezajímají. Poslední řada bohužel spadá do obyčejnýho průměru.

plakát

Barbie (2023) 

Přemrštěně kýčovitá blbina s dobrým obsazením a skvělými nápady, která vás pobaví ve chvilkách kdy toužíte vypnout od hloubání nad složitějšími filmovými kousky. Takový hraný LEGO příběh. Ovšem až do chvíle kdy se po kontrastu se skutečným světem vracíme zpět a nastává těžký boj patriarchátu s feminismem až násilně cpaný divákovi na talíř a z pohodové blbiny je rázem nudný klišé souboj pohlaví.