Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (8)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Seriál znám téměř od počátku. Vždy když vyšla nová série, slyšel jsem kolem sebe Hra o trůny, spolubydlící četl knižní předlohy. Přes to všechno jsem dlouhých 8 let odolával a nejevil žádný zájem zhlédnout byť jen jeden díl. Nyní toho lituji, protože jsem se seriálem začal krátce po odvysílání poslední epizody, a teď jsem na konci a nemám se dál na co těšit, nemůžu vést široké diskuze o tom co bude následovat v nadcházejících řadách. Mnoho fanoušků si stěžuje jak to tvůrci zakončili a přejí si přetočení, ale když to tak tvůrci chtějí, tak to tak asi má být, taky se mi nelíbilo úplně vše ale co dělat. Takhle nákladný seriál vám nikdo nepředělá, snad jen Lucas se SW, ale to byly jen vybrané scény. Mně osobně se ukončení dlouholeté ságy líbilo a již teď mám v košíku dosavadní komplet knih. Dávám bůra)

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Seriál co má prostě koule. Perfektní, dokonalé, nepřekonatelné, 100%. Válečné snímky mám rád, ale žádný mě ještě nepotěšil tak jako tenhle. Seriál znám už několik let, bohužel nemůžu pochopit z jakého důvodu se mi pořád nedařilo si udělat čas a v klidu ho zhlédnout od začátku do konce. A teď se to konečně povedlo. Skvělý příběh doplněný skvělou hudbou natočený skvělou kamerou. Mých 5* si určitě zaslouží.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Viděli jste někdy komplexnější a dokonalejší vývoj a proměnu hlavní postavy/ postav než v tomto epickém díle ? Jako už u mnoha jiných věcí zde lituji jen toho, že jsem pár dílů nezakusil už dříve a čekal zbytečně dlouho na tak skvělou podívanou.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Nejdřív mě seriál ani trochu nelákal, ale přece jen se má zkusit všechno. Nakonec předčil má očekávání, snad to byl soundtrack, nebo celkový osmdesátkový styl. Nevím. Každopádně mi tohle otevřelo cestu k dalším seriálům, které jsem dřív takřka nesledoval. Oslava dětských let bez moderních vymožeností, dobrodružství a stolní fantasy hry: Stranger Things. Za případnou další serii, co zůstane věrná kvalitě předchozích se zlobit nebudu.

Sexuální výchova

Sexuální výchova (2019)

Až přehnaně hyperkorektní, prosazující LGBT a interracialní páry každou vteřinou. Teenageři každodenně řešící sexuální problémy v takové míře a věku těžko uvěřitelné. I přes to všechno si ke mně tenhle seriál nějak záhadně cestičku našel a bavil mě. Postavy jsou fajn a český dabing taky super.

Rick a Morty

Rick a Morty (2013)

Existuje něco bláznivějšího, co si nebere servítky s ničím co je nám svaté ?

F1: Touha po vítězství

F1: Touha po vítězství (2019)

Obstojné shrnutí jednotlivých sezon, pokud jste přes rok neměli zrovna moc času sledovat každý závod. Plusové body navíc za pohled do zákulisí celého toho cirkusu na kolečkách.

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Dnes už tak trochu kultovka české televize, jež mně v pubertě vlivem rodičů a jedné televize nahradila večerníčky, které už mi nic neříkaly. Tak trochu krimi, tak trochu komedie, která nám krom typického řešení jednotlivých případů v počtu co díl to případ, nabídne náhled i do soukromí aktérů, což je zásadním rozdílem mezi klasickou nekonečnou kriminálkou a jsme postavám tak nějak blíž.