Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (2 836)

plakát

M3GAN (2022) 

Dělat mládeži přístupné horory je na prd. Stejně jako vymyslet panenku Megan, když už mám šikanu za sebou; to by ten hajzl Kovář z béčka čuměl! Nápad jako takový se mi líbí moc, jen bych ocenil, kdyby se víc přitlačilo na pilu. Nevím totiž přesně, kdo se koho před čím snaží ochránit, protože víc krve mládež uvidí aj v odpoledních zprávách.

plakát

Když kluci drží basu (1978) (TV film) 

Děkuju uživateli sator za zajímavou zajímavost, že "držet basu znamená držet pohromadě." Já vůl pitomej jsem si doteď myslel, že držet basu znamená podpírat vězení.

plakát

Korsický případ (2004) 

Chtěl bych si udělat takovou malou anketu: je tady nějaký chlap, který by mně byl schopný říct, co se dělo dál, když na pláž přišla Caterina Murino v červených bikinách? Protože já si dál pamatuju jen to, že ve vodě dostala křeč do nohy a já ji od té doby hledám, abych ji zachránil...

plakát

Borsalino (1970) 

Díky tomuhle filmu jsem si uvědomil, že když vám holku přebere jiný chlap, nemusí to být konec světa. Dokonce vám to naopak může zvednout sebevědomí. Ten jiný chlap ale musí být buď Belmondo nebo Delon.

plakát

Atentát v Paříži (1972) 

Viděli jste někdy ve fotbale kopnout penaltu stylem, že balón šel dvacet metrů nad bránu? Tak tenhle film je balón a já jsem brána.

plakát

Profíci (1985) (TV film) 

Věc se má takhle: celé je to tak krátké, že než vám stačí dojít, na co to vlastně koukáte, je už dávno konec. No a podívat se Profíky znovu? Tak na to zase pro změnu trvají moc dlouho.

plakát

Vyměnila jsem si směnu (2019) (studentský film) 

U nás v práci stačí výměnu směny jenom nahlásit, film o tom naštěstí točit nemusíme. Rozumím významu studentských filmů, ale ať je to od Eastwooda nebo od Kučery, já hodnotím vždycky jenom podle baví/nebaví. P.S. Ne, není to pro Kučeru pochvala, že je v jedné větě s Eastwoodem.

plakát

Ostrov svobody (2022) (studentský film) 

Nejlepší film Jirky Mádla, protože 26 minut je maximum, jak dlouho se na něj dá koukat. To na madam Juditu bych koukal klidně celej den, ale v tomhle případě Pecháček. Jinak príma jednohubka a krásná ukázka toho, že ať vymyslíš finále jaký chceš, vždycky se najde někdo, kdo by to vymyslel líp.

plakát

Buko (2022) 

Tenhle film vymyslel nějakej můj tajnej nepřítel. Nellis, Issová, Krobot a Cina; to je pro mě jako pro astmatika rozkvetlá louka. O koních zase vím jenom to, že v říjnu běhaj po Pardubicích. Takže ty čtyři moje hvězdy jsou něco jako metál za překvapení roku. No anebo jsem v tom letním kině usnul a něco se mně zdálo...

plakát

Cukr a sůl (2018) (studentský film) 

To je nějaké pravidlo, že studentské filmy se musí hodnotit výhradně odbornými výrazy z encyklopedií? Koukám, že katarze je volná, takže si ji zabírám a píšu, že jsem došel ke katarzi, že já a tenhle film se k sobě hodíme jako cukr a sůl.