Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (2 836)

plakát

Ohrožení Britannicu (1974) 

Nejsem zrovna olympijskej pyrotechnik, ale řekl bych, že vybrat si k přefiknutí správnej drát je o dost jednodušší, než...to druhý dilema.

plakát

Alžběta II. - 90 let v 90 minutách (2016) (TV film) 

No no... Takhle oslavný dokument o sobě nemají ani Ježíš s Jánošíkem dohromady. Jakoby se snad Británie krom vystoupení z EU měla i potopit, kdyby někdo o Jejich Veličenstvu prozradil, že si po večerech kouše nehty. Takováhle jednostrannost mě neba.

plakát

La La Land (2016) 

Pá pá Émo do La La Land, pá pá Émo do La La Land, pá pá Émo do La La Land, pá pá Émo do La La Laaand. V lednovejch kinech je La La Land, peckovej film, kde ctí to nej. Nemaj tam patos a sentiment, La La Land najdi a s holkou ho dej. Pá pá Émo do La La Land, pá pá Émo...

plakát

Mikulášovy patálie na prázdninách (2014) 

Koukám, že to tady zrovna dvakrát nešetříte. Já si jedničku pamatuju asi jako manželku školníka ze základky, takže vůbec nevím, o kolik lepší nebo horší je dvojka. A je mně to taky po zásluze jedno. Milá francouzská oddechovka, která je sice spíš o pantátoj než o Mikulášovi, ale na zadělání pěkného večera ve dvou to stačilo bohatě.

plakát

Pan Holmes (2015) 

Nemám rád, když mi někdo kazí představy. Nudně ke všemu.

plakát

Grizzly zabiják (2015) 

I když si myslím, že obyčejně má medvěd trochu jiné starosti, než snižovat počty turistů v lese, tak tomuhle přerostlému hovadu se vůbec nedivím, že na hodinu a půl změnil priority. Běhat totiž mně po zahradě kvartet Afektovanej, Udatnej, Hluchá a Zamilovaná, podporovanej Bobem na Šemíkoj, taky bych se neudržel. Aljaška má stejný problém, jaký mívala moje spolužačka Alča na střední; byla o dva parníky nejkrásnější holka na škole, ale přitahovala k sobě akorát jednoho vola za druhým. Nutno přiznat, že včetně mě...

plakát

Nejdivočejší Latinská Amerika (2012) (seriál) 

Těžko se zlobit na seriál Animal Planet, že je hlavně o zvířatech, že jo... Vůbec netuším, co všechno se producírovalo před kamerou. Čučel jsem na přírodu a bylo mi krásně. Dobrý poměr mezi počtem informací a jejich zajímavostí, to u mě bývá kámen úrazu podobných pořadů. Palec nahoru, tohle do mojí telky může.

plakát

Citizenfour: Občan Snowden (2014) 

Tak hele. Prd tomu rozumím a stejně jako třeba v případě kvantový fyziky je mně to upřímně ukradený. Svět je hra a život tvůj ovladač. Jestli někoho baví sedět v kanclu a šmírovat ostatní, jenom dobře, aspoň je víc místa v přírodě. Sdělení dokumentu je určitě zajímavý, ale těžko mě nějak významně osloví jenom sborník odborných keců. Ono se o tom asi dál bude hodně mluvit, jednou mi třeba někdo poví, jak to všecko dopadlo. Já se budu mezitím bavit.

plakát

Tajemství Miroslava Donutila (2016) (TV film) 

Fajn dokument, až na jeho fantasmagorický název. Donutil je jeden z nejprofláknutějších herců své doby, těchhle čtyřicet minut mohlo přinést tajemství leda člověku, který byl posledních čtyřicet let uvězněn ve výtahové šachtě.

plakát

Božská Florence (2016) 

Jak je to prosté - stačí něco neumět a hned jsou o vás dva filmy v jednom roce. Kdybych musel, přiklonil bych se nakonec k francouzské verzi. Tam se totiž s druhou stranou mince alespoň trochu obtěžovali, kdežto Stephen Frears udělal z Florence ve finále spíš jen krávu pro smích. Možná si měl přijet pro radu k nám, s průměrem pěti tragikomedií na měsíc patříme mezi světovou špičku... P.S.: Jeden z mála filmů, u kterého nezapomenete na hudbu.