Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (14)

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Spinoff Hit-Girl? Yes! Sequel Kick-Ass? No! Zbytečné pokračování, které se mi tak do půlky líbilo, ale jakmile se přešlo na ,,vážnější,, notu. Tak film stratil ze šarmu. ve kterém jela jednička...Byl to (zbytečný) nářez, bez kterého by se v pohodě žilo. Škoda 30% Ps. Matku ruska, či jak se ta ***** jmenuje bych nechtěl v noci potkat :D

plakát

Bastardi 3 (2012) odpad!

Čekal jsem epické završení trilogie bastardi, a trailery slibovali zakončení jako batman. Teď vážně, jednička my přišla velice průměrná, ale dalo se na ní dívat, jako na film, který si spletl pouze kino s televizí. od dvojky jsem nic nečekla, a příjemně mě překvapila, že celkem fungovala, a od jedničky byl vidět pokrok. U závěru této,,trilogie,, jsem nečekal kdovíjaký zázrak, pouze to že aspoň udrží ,,kvality,, druhého dílo. Bohužel se nestalo a dokonce tato část, byla horší než první pokračování...

plakát

Zase ona! (2010) 

První dvě části fungují skvěle, avšak u poslední to vše jde do kopru kdy je povinnej happy-end. Kdyby se i poslední třetina se podobala prvním dvoum, jenže to se nepodobá, což je škoda takhle je to průměrná romantická komedie.

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

Od filmu jsem čekal větší bláznivinu. To bohužel není, ale i tak je to skvělá komedie u který sem se zasmál.

plakát

Káťa a Škubánek (1982) (seriál) 

Jituška namluvila postavy nesmírně hezky. A líbila se mi nesmírně moc animace a hudba. jeden z těch večerníčků které mám u srdce.

plakát

Pozor, bonbón (1993) (seriál) 

Na tento seriál jsem se jako malej díval dokolečka a miloval jsem ho. Z nostalgie jasných pět.

plakát

O kocouru Mikešovi a jeho přátelích (1971) (seriál) 

Jeden z mých nejoblíbenějších večerníčků. S vynikajícím Karlem Hógerem jenž namluvil nejznámějšího českýho kocoura.

plakát

Divadlo hrůzy (1976) odpad!

Největší sračka jakou jsem do teďka viděl!

plakát

Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995) 

Tenhle díl mě vůbec nezaujal. Byl takovej že žádná postava nedostala moc prostoru a všechny postavy mi byli ukradený. A to se mi nestalo v 1-2 Jamie Lee,Loomis.Ve 4-5 ta malá dívka, její sestra, Loomis. Ale v tomhle díle už ani ten Loomis mi nějak nesedl. Vraždičky byli nudné žádná vás nevyděcí. A snažit se do filmu naspat sektu a spojit to s Mikem by potřebovalo lepšího scénáristu. tenhle díl z původních asi prozatím nejhorší(3 nepočítám)

plakát

Halloween 5 (1989) 

Tenhle díl jako trojka se celkem povedl. Malá dívka z který tvůrci mi připadaly že plánujou z ní udělat malou Jamie Lee Curtis. Vraždičky se celkem povedly . Vadila mi jenom smrt Rachel která mi připadala zbytečná. Donald Pleasence je borec v tomhle dílu byl zas vynikající a ta malá dívka celkem ušla. Jen mi vadil konec prostě už by si Michael zasloužil v klidu zemřít.