Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Zajímavosti k filmům (13)

Láska je láska

Láska je láska (2012)

Několik scén se odehrává v FKK Sauna Klubu Praha, kde se ovšem ve skutečnosti prostitutky pohybují zcela nahé, tedy bez bílých županů. Ty nosí pouze návštěvníci podniku. Z důvodů, aby film zůstal mládeži přístupný, jsou tedy i herečky v těchto scénách oblečeny do županů.

Příkopy

Příkopy (2007) (seriál)

Ústřední píseň k seriálu s názvem "Bezejmenný mezi nezvěstnými" nazpívala Lucie Bílá.

Příkopy

Příkopy (2007) (seriál)

Většina seriálu se natáčela v Žatci, potom v Českém ráji a také v Praze. Filmovalo se i na křížové cestě v Jiřetíně pod Jedlovou. Natáčelo se také na zámku Blatná a hradě Karlštejn.

Telegramiáda

Telegramiáda (1986) (pořad)

18. epizoda 1. série nebyla reprízována z technických důvodů (na několika místech je nekvalitní buď obraz nebo zvuk). V této epizodě vystoupili: Tanja s písničkou „Nad hlavou létá rokenroll“, Magda Malá s písní „Módní - Líbezná“, Peter Nagy se songem „Korálky od Natálky“, Pavel Horňák s písní „Stárneme“, Dalibor Janda se songem „Stoletý stařec“, Heidi Janků s písní „Až nádherná“, Karel Zich s písničkou „Rock'n'Roll Je Droga“.

Marťanský dopoledník

Marťanský dopoledník (1983) (seriál)

Michal David byl jediný profesionální zpěvák, který se v seriálu objevil. Jinak všechny písničky si zpívají kluci a děvčata ze sedmé B i z dalších tříd.

Marťanský dopoledník

Marťanský dopoledník (1983) (seriál)

Natáčelo se např. na náměstí v Novém Jičíně, na kterém se na počátku každého dílu škola schází tanečním krokem k vyučování, nebo na ostravském koupališti, kde zpíval Michal David.

Dva z jednoho města

Dva z jednoho města (1983) (pořad)

Díl z Havířova nebyl reprízován z důvodu, že se nedochoval celý záznam. Původní médium, kde byl pořad zaznamenán, bylo důsledkem povodně v roce 1997 poškozeno. Přepsat do digitální podoby se podařilo prvních 82 minut pořadu.

Dva z jednoho města

Dva z jednoho města (1983) (pořad)

Díly z Gottwaldova (Zlína) a Hradce Králové nebyly reprízovány z důvodu, že se nedochoval celý záznam pořadu. V obou případech chybí závěr.

Šimona

Šimona (1982) (TV film)

Film byl natočen na telemagnetický pás, který byl ještě během 80. let smazán. Dochoval se pouze scénář k filmu.

Katka nelže!

Katka nelže! (1982) (TV film)

Tento dětský film se v archivu České televize nedochoval. [Zdroj: Marek Hlavica – kniha Dramatická tvorba ostravského studia Československé televize (1955–1991).

Skippy

Skippy (1968) (seriál)

V roce 1969 získal seriál v Austrálii ocenění na Logie Awards.

Reklama