Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (190)

plakát

Něžné vlny (2013) 

Jako nenáročná oddechovka na nedělní odpoledne je to fajn. Člověk na to nemůže mít velké nároky.

plakát

Diana (2013) odpad!

Tragedie! Od začátku je to nuda, vůbec nic se tam neděje. Kdyby sestříhali nejznámější video záznamy s lady Di výsledek by byl stejný.

plakát

Ladíme! (2012) 

Ideální na deštivé odpoledne, je to příjemné plný hudby a není to tak kýčovitý jako jiné filmy z téhle kategorie :-)

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Kdyby jste mi řekli, že si ten scénář napsal Jackman, jen aby si mohl zařvat a ukázat svaly holkám, věřila bych Vám to. Protože je to absolutně o ničem a není tam jediná smysluplná scéna, jen samé zamotávání a křik a svaly. Nejni tam jediná pořádná bojovná scéna, jediná pořádná hláška.

plakát

Argo (2012) 

Jako jo, tohle je dobrý místy dokonce moc dobrý. Ještě, kdyby Ben do hlavní role neobsadil sebe bylo by to lepší.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Jsem naprosto fascinovaná a uchvácená. Přála bych si aby příběhy pokračovali. Tři hodiny trvající film, my vůbec nevadily. Proměny jednotlivých herců byli až neuvěřitelné.

plakát

Divoši (2012) 

Tomu filmu chybí hodně věcí, od hloubky postav přes nadsázku až po silácké hlášky, které by sem seděli. Salma Hayek jako šéfka kartelu působí spíš směšně. Naopak jejím silným protipolem je Benicio Del Toro, ten ten film pozdvedává na vyšší úroveň. 4 hvězdičky má u mě tenhle film, že temné zimní dny mi zalil sluncem, pláží a rozevlátými vlasy Blake Lively. Ve výsledku mě film moc bavil.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Jsem velmi zklamaná, tohle není Tarantino, kterého znám. Postrádám tu nezapomenutelné hlášky, ironické scény. Postrádám tam něco co by mělo sílu a styl. Příběh i film je pro mě velmi jednoduchý a bez nápadu. Jediný důvod proč se na film podívat je Christoph Waltz, který je brilantní.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

No co k tomu říct? Svoje hodnocení jsem se rozhodla brát ze dvou stran, protože jsem v šoku z některých reakcí. Hobit je a vždycky bude lehčí sousto před Pánem prstenů. A faktem taky je, že na sebe navazují a souvisí spolu. A pokud takový film uchopí režisér Pána prstenů tak je prostě jasný, že to bude pojatý dost podobně ne-li stejně!!! Pokud budu chtít vidět nové ztvárnění tak si počkám na nového režiséra a nebo se kouknu na starší verze. Takže v tomto směru mě Hobit naprosto nijak nezklamal a já jsem spokojený divák. Druhá stránka věci je filmové řemeslo, kterým je zpracován. Bohužel tam není žádná hloubka postav a popravdě z některých těch "velkých scén" kde kamera lítá sem tam a nahoru a dolů se mi dělalo špatně. Ale musím uznat, že už roky mě žádný film nedržel v takovém napětí a stresu. U mě rozhodně plusový body. A ještě mi vysvětlete proč šel do českých kin v českým dabingu????? o_O Bohužel vidina ještě dalších dvou filmů mi přijde jako ubohej marketingovej tah, jak na jeden nápad vylákat z lidí třikrát tolik peněz. Ale kolem a kolem jsem z kina odešla jako spokojený divák. :-)