Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (272)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Charlize Theron kraluje; Hemsworth hlásí; Kris Stewart překvapuje. Závěrečný song v podání mé oblíbené Florence Walsh je už třešničkou na dortu. Spokojenost :)

plakát

Avengers (2012) 

Dlouhá léta jsem tiše doufal, že se ten ambiciózní plán Marvelu povede. A povedl se!

plakát

Nedokončený film (2010) 

Zvrácenost nacistické propagandy je šokující. Člověku se dělá zle, když si při sledování filmu uvědomí, k čemu ty záběry vlastně měly sloužit - k obžalobě židovské rasy. Naštěstí dnes tento nedokončený film obžalovává někoho úplně jiného.

plakát

Království (2007) 

Nebýt úderné závěrečné věty, zůstal by dojem pouhé bohapusté střílečky. Díky preciznímu závěru je však z akčního Království rázem drama o nikdy nekončícím boji mezi východem a západem.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Každý, kdo hrál se sousedem ve škole lodě, musí tenhle film ocenit.

plakát

Nestyda (2008) 

Mám se nechat bavit souložícím Macháčkem? Děkuji, nechci. Přepnul jsem při druhé souloži. Hvězdicka je za vtípek s nosem.

plakát

Záhada hlavolamu (1993) 

Dokonalému zpracování knižní předlohy sice podrážejí nohy předcvičující neherci, ale atmosféra je tak úžasná, že se film dětskému divákovi zaryje pod kůži. Škoda, že tenkrát nevznikly další díly. A škoda, že Petr Kotek až dosud nenatočil nic lepšího.

plakát

Škodná (2007) (TV film) 

Zbytečný kulhající nesmysl oslavující cizoložství, aroganci a neschopnost české policie. Postava Pana herce Vlacha jakoby si sem odskočila z uplně jiného filmu z úplně jiné doby.

plakát

Bright Falls (2010) (seriál) 

Svělá pocta Lynchovu MĚSTEČKU TWIN PEAKS.