Trestanec (2017)
Aneb ze sraček nemůžete vytáhnout se.

Vetřelci dávnověku (2009) (seriál)
Seriál by se klidně mohl jmenovat "Uděláme Vám v hlavě bramboračku". V momentě, kdy tvůrcům došly divy světa, vše sklouzlo do bulvárního stereotypu o ufounech na každém rohu. Moucha letící kolem kamery = Ufouni! V dnešní době všudypřítomné drony = Ufouni! Došel mi toaleťák = Ufouni!

Mistři bolesti (2019) (seriál)
Pokud chcete vidět bolest, tak splněno na 100%. Nic víc v tom nehledejte.

Zuřivý reportér (1987)
Celkově dost nuda. Zbytečně dlouhé.

Mr. Johnson (2008)
Rozhodně nadprůměrná romantická komedie. Skvěle zahrané charaktery. Suverénní Nick Mancuso. Pohodář Jeff Joseph. Možná až moc uťápnutá Klára Issová. Hynek Čermák jako výbušný křupan byl v každé scéně na ránu a zároveň jsem těžko dusil smích. Zápletka je s přimhouřením oka i uvěřitelná a nenudil jsem se ani chvíli.

Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu (1964)
Dnes se tomu dá zasmát, ale faktem je, že pár B52 havarovalo na území USA s vodíkovými bombami na palubě a několikrát to zachránila až poslední pojistka, jinak by bylo východní pobřeží vymazáno z mapy.
Agáta Jaromíra Soukupa (2022) (pořad)
Ti dva se hledali, až na sebe zbyli a byla to čistá láska. Still a better love story than Twilight.

Jan Žižka (2022)
Pokud jste doteď nevěděli, co si představit pod pojmem "tvoje prdel pozná středověk", tak po shlédnutí tohoto snímku to už víte.

Ad Astra (2019)
Nádherná cesta po naší Sluneční soustavě. Akci tam moc není, ale vcelku to nevadí. SPOILER: Do poslední chvíle není jakoby jasné, co se stalo a největší překvapení vlastně je, že tam žádné překvapení není :D Vtipná scéna je, kdy Brad nastoupí při startu do rakety a posádka zabije nechtěně sama sebe :D Ve výsledku by mise skončila úplně stejně, i kdyby to neudělal :D Pokládám to za další prank ve scénáři.

Blood and Bone (2009)
Michael Jai White je v první řadě brutální korba, jakou jsem ve filmu snad ještě neviděl. Bojové scény jsou špičkové, ale to je asi tak všechno. Příběh v podstatě 0 a zřejmě by bylo lepší, kdyby tam ani žádný nebyl.