Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (332)

plakát

StreetDance 2 (2012) 

Závěrečnej tanec je dobrej, ale předchází mu spíše takové rytmické šumění-zrnění.

plakát

Total Recall (2012) 

Po půl hodině jsem byla přesvědčená, že je to jasný a že to bude houbeles důmyslný, po 45minutách jsem stále ještě byla přesvědčená, že znám rozuzlení, po hodině už jsem si nebyla vůbec jistá, po hodině a čtvrt jsem byla přesvědčená, že jsem se mýlila a že zase vim, co je rozuzlení, po hodině a půl už jsem si nebyla jistá ani tím. Ke konci jsem už netušila ani mloka:-D Docela sranda film:-D

plakát

Žena v černém (2012) 

jedna hvězda je za hezký hostorizující prostředí, druhá za konečný "rozuzlení", třetí za to, že bych do Radcliffa neřekla, že umí hrát. Ale nazvat to slušnej horor? No pardon...každou lekačku jsem přesně očekávala aspoň minutu dopředu, kromě toho konce tam nebylo nic aspoň nepatrně překvapujícího. Málem jsem usnula. Nicméně furt lepší než průměrnej horor typu Kruh. Nesnažej se vám tam všechny bubáky co nejvíc ukázat.

plakát

Anonym (2011) 

Povznesme se nad některé detaily, jako že v natěsnaném městě alžbětinské doby by vojáci těžko mohli jentak zapálit divadlo, protože by tim odsoudili čtvrt města ke zkáze:-D a zkusme to vzít prostě jako další konspirační teorii od lidí s bujnou fantazií:-D Pokud to dokážeme, dostaneme nepochybně zábavné historizující drama. Na nohou ho sice drží hlavně oba představitelé lorda Essexe, ale drží ho na nohou pevně, takže pád se nekoná a vy u toho určitě neusnete, nebojte:-)) Mám ráda konspirační teorie, ať už jim věřim, nebo ne, dokazují totiž to, že minimálně někteří lidé stále ještě snaží přemejšlet vlastní hlavou a jenom nepapouškujou to, co jim naservírovali jiní. Z toho by si mnoho čsfdáků mohlo vzít příklad:-D

plakát

Barbar Conan (2011) 

Postava Conana je už od podstaty mentalitou kdesi hluboko pod "Hulk, smash!" a ohledně původního autora a jemu podobných souhlasím s tím, co Andrzej Sapkowski napsal ve své eseji "V Šedých horách zlato není". Nicméně tenhle Conan má pár hezkých grafických vychytávek a dvě hezoučké šavličky v závěru, takže se to dalo zvládnout.

plakát

Camelot (2011) (seriál) 

Podle zdejších komentářů jsem čekala kdovíjakou katastrofu...nevim, možná je to tim, že já nesrovnávám dva seriály kvůli stejnýmu roku vzniku, přijde mi logičtější verzi mýtu o Artušovi a Morganě porovnávat s ostatními verzemi téhož mýtu...a jelikož mám Artušoviny hrozně ráda a ráda se vztekám nad tim, jak je dokážou dějově zprznit, ani jsem moc neočekávala, že bych se mohla nudit:-D A tahle verze byla pořád nadprůměrná. Hodně nadprůměrná. Snažila se těm příliš zmýtičtělým postavám hledat lidštější podoby a to oceňuju. A byla to hezky slaďoučká romantika:-D Jen škoda, že tam nebyl Purefoy víc, dobře se na něj dívá. Ženskejm směle doporučim.

plakát

Cyberbully (2011) (TV film) 

myslim, že to nevydržim do konce. "Neberte si bonbóny od cizích lidí", "chleba byste neukradli, auto byste neukradli, film je taky krádež". Děkuji, neni mi deset let. Pouštějte to děckám ve školách jako poučné video. Herecký výkony jsou totálně průhledný a hysterický, celýmu filmu jde jen o to jedno (buďte dětičky vzorné na internetu, nebo vás unese zlý zlý pán)...

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

zatím hodnotím na základě třetího dílu série, který měl zajímavou myšlenku, ale byl příliš roztahaný a vlekoucí se...myslím, že časem zkusím i další díly.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

U poslední scény jsem málem měla orgasmus:-D Konečně fantasy bez naivity... ani to nepotřebuje další komentáře.

plakát

Hříšníci (2011) (seriál) 

Hodnotím prvních pět serií, 6x01, 7x10, 7x11 a 9x06 (Někteří asi pochopí:-D). Zbytek jsem neviděla konzistentně. Dobře, narovinu, seriál to byl super, kvalita ovšem mírně klesající a ke konci páté serie s koncem mé oblíbené dějové linky už pro mne další nebyly dost zajímavé na sledování. První serie ovšem excelentní. Pomalu jsem ale začala čichat klesající odhodlání udržet tu drzost až do konce a začalo mi být jasné, že se z toho postupně stane ultraliberální moralistická dojemná shitshow. Nevadilo by mi, že se příběh vyvíjí a posouvá, ale vadí mi, že měkne:-D Takže ten konec jsem vidět nechtěla a jediná dojemnost, kterou tady příjímám, je v dějový lidii Mickeyho a Iana. Naneštěstí Noel má očividně moc práce na to, aby strávil čtvrt života natáčením jednoho seriálu, budiž mu odpuštěno:-D Jestli něco opravdu nechci vidět, tak je to to, jak si Ian hraje na Gayžíše nebo jak tam lidi řešej, kdo si zvolil jaký preferovaný zájmena. Takže jdu od toho spolu s Noelem. Jo mimochodem...dějová linie Mickeyho je naprosto perfektní, postava Mickeyho je naprosto perfektní:-D Je hodně osvěžující vidět gaystory, kde homosexualita postav není jediný důležitý charakterový prvek a kde postavy procházejí poctivou vývojovou křivkou. A hlavně si neumím vybavit moc příběhů, kde by postava gaye nebyla pojatá jako obět a slabý kus ve stádě. Kde by naopak byla do značné míry dominantní. Takže jo, díky Mickeymu váhám, jestli nedat pět:-D Kromě něj si mojí pozornost udržel Lip a Carl, naopak jí postupně kompletně ztratil Frank, který je krom páté serie vytrvale neměnný, Fiona, z které se stane tak trochu nekompetentní píča, Debbie, která je vzhledem ke svým zkušenostem trochu moc nelogicky vymaštěná a Kev a V, kteří prostě přestanou být vtipní.