Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (332)

plakát

Zmizení Eleanor Rigby: On (2013) 

Realistické. Velmi realistické. James excelentní, Jessica taky dobrá, spousta milých okamžiků.Aale nebýt toho, že je okolo toho ta zvláštnost s On+ Ona verzí, tak jako samostatný film by to byl jen sympatický nenápadný snímek s mým oblíbeným hercem.

plakát

Interstellar (2014) 

Víte, možná že to fakt uplně nechápe ani sám Nolan, ale je vám to uplně jedno, protože jste z toho tak zatraceně omámený. Nic nemá smysl, všechno má smysl a čas je relativní pojem. To všechno zároveň a ještě víc. Zážitek roku minimálně. Musim to vidět znovu.

plakát

Historie Marihuany (2008) 

Dost mi vadí, že tento dokument šíří všeobecné nepravdy o problémech s legalizací marihuany. Povídá o tom, jak černý trh hrozně ničí to či ono a kdesi cosi a nějak zapomíná na ten fakt, že za existenci černého trhu můžou jen represivní zákony. Polovinu dokumentu jen sledujete, jak zfanatizovaní ochránci zákona vytrhávají rostlinky něčeho, co nám věnovala sama Země. To trošku mrzí. Jinak je zajímavý. Ale některé fámy už je vážně na čase rozptýlit a vynechat je z dokumentů National Geographic, které má velká část populace tendenci brát prostě vážně. Tohle je totiž taková ta tichá, nenásilná a nenápadná forma propagace boje proti drogám. Který nikdy nefungoval a nikdy fungovat nezačne.

plakát

Jen proto, že jsme jiní (2008) 

Film o homosexuálech napsaný heterosexuály a cílený taky na heterosexuály. Ovšem nikoliv cílený na jejich osvětu a pochopení, ale cílený na to, aby se u filmu necítili nepohodlně a měli mýlný dojem, že když se jim tento film líbí, jsou vlastně liberální. Proto taky kupříkladu jediná milostná scéna, kterou v něm najdete, je podivný úlet gaye s ženou.

plakát

Tokio ghoul - Season 1 (2014) (série) 

11 dílů zábavných, ale jen mírně nadprůměrných...ale lidi, za ten dvanáctej to sakra stojí. Wrau! Až ve dvanáctým ...no, já nebudu spoilerovat, prostě si počkejte. A už se těšim na druhou půlku dílů, protože tohle bude zábava.

plakát

Jack a obři (2013) 

Ó, jak já si celej film přála, aby princezna hodila na Jacka bobek a začala si s McGregorem:-D On prostě Hoult...člověk by si ho ani nevšim, kdyby nebyl v ústřední roli. To, že proti němu nic nemám, je v téhle míře ignorace nejspíš ještě horší, než kdyby mi vyloženě vadil:-D Každá emoce lepší než žádná. Ostatně s princeznou Tomlinsonovou mám podobný problém. Ostatně s každým kromě McGregora. O Wyschi, jak ty máš tentokrát pravdu:-D Taky děkuji za tu scénu s obrem rýpajícím se v nose, bylo mi špatně od žaludku ještě asi pět minut. Nicméně mít lepší herce, tak by to byl hezkej film, proti grafice nic vážnýho, neni moc fotorealistická, ale velmi hezká. Ale pokud by chtěl Singer ode mne 5*, musel by i přidat nějaký faktor překvapivosti do děje.

plakát

Já, padouch (2010) 

Fakt je, že ten film neni nic moc, ani jako pohádka to neni nic moc, přestože se mu vlastně nic ani nedá zvlášť vytknout, ale kvůli scénám s Mimoněma stojí prostě za to:-D Ee, pačku? Nekeleme pačku! Nenenene, pačku. Áááá, pačků! NE NE NE HRAČKU! Jo, jo, jo pačku! Pff...:-DDDD

plakát

Divergence (2014) 

Dala bych 4 hvězdy, ale nějak jim nejde to emoční pnutí dohnat trochu vejš. Na pokračování se ale určitě podívám. Jinak to asi nepotřebuje hlubší komentář, jelikož je to trošku předvídatelný samozřejmě, nicméně i tak velmi příjemný a zábavný./edit: okej, kvalitativně by byly fér 3, ale vidim, že z nějakýho ne dost pochopitelnýho důvodu mne to bavilo dost na to, abych měla chuť se kouknout podruhý, takže podle mých vlastních pravidel musim dát 4:-D Něco na té naivní teenage zábavě je:-D Hádám, že mne pochopí každý, kdo se odmala obdobně cítí být tak trošičku divergentní:-D

plakát

Záhada hlavolamu (1993) 

Těžkej sentiment. Hodně těžkej:-D Autentický zpracování, naivní herecký výkony sice, ale no...jsou to přeci Rychlý Šípy:-D Odpustme jim to:-D Aspoň dodrželi předlohu docela věrně. A do tohohle Červenáčka jsem byla jako malá zamilovaná:-D Hymbajs plantážníci, jak by řekl Rychlonožka!:-D