Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (369)

plakát

Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám (2008) 

Konečně pohodová a oddechová komedie. A k tomu všemu tenhle snímek ozdobily dvě krasavice, kterým nejde odolat:).... a Jeff Bridges si zahrál roli, která mu dle mě sedla a užil si jí, i když něměl moc prostoru,ale i přesto v poho.

plakát

JCVD (2008) 

Herec neherec a modla 80. a 90 let Jean-Claude Van Damme v tomhle filmu podal výkon před kterým smekám. A po filmech, které vypouštěl posledních pár let jak na běžícím páse je tohle fakticky suprový snímek. Velmi hezky udělané a prokládané pasážema z jeho osobního života, což je pro mě opravdová chuťovka, když dokáže takováhle ikona mých dětských let ukázat na obrazovce že i on dělal a dělá chyby a že není dokonalý. A pak ta pěti minutová zpověď mi opravdu přišla úpřímná a perfektně zvládnutá.....prostě sek a uprostřed scény přijde se svým monologem. Fakt pěkný. A zda byl či nebyl pravdivý nebo zda si vzal či nevzal svou zpověd k srdci a zda se poučil nebo nepoučil ze svých chyb ...to bych nechal na každém divákovi....a hlavně to ukáže čas.

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) odpad!

Thriller, mysteriózní ???? Nevím jak vás,ale mě to nudilo od začátku do konce. Tolik slavných osobností a každý z nich nudí svou rolí. Vystihující komentář Verbal.

plakát

Jedna mezi oči (2012) odpad!

Jednoznačně největší průser Stalloneho za posledních x let. Bohužel je to odlesk "Béčkového" filmu, který nedosahuje ani spodní hranice typickýckých béček. Jaká to škoda. A ještě k tomu hudba ala Texas Ranger. Dialogy člověk musel úplně pominout a jediný co bylo jakš takš koukatelné byl finalfight.

plakát

Jen Bůh odpouští (2013) 

Krom výborného hudebního doprovodu a několika chuťovek v podání Vithaya P. Je to táhlý film, který mohl být smrštěn do 30 minut ( včetně 8 minutovejch titulků). Maličko zklamání,ale dalo se to zkousnout.

plakát

Jezdci Apokalypsy (2009) 

Nebýt tam mojí oblíbený herečky Ziyi Zhang, tak bych uvažoval o horším hodnocení. Denis a jeho "herecký výkon" byl žalostný, děj samozřejmě předvídatelný a provedení samotného filmu taky nic moc. Prostě rádoby napodobenina se7en tady vůbec nefunguje.

plakát

Jezero smrti (2008) 

Průměrná drsná podívaná. Banda fakanů si začne dobírat zamilovanej páreček a díky jednomu pitomci z té bandy se to zvrtne na boj o život. Film sem si docela užil a svým způsobem sem doufal v pomstu, ale ta se nedostavila, naopak konec byl "příjemně" překvapivý. Chtěl sem dát 3*, ale díky tomu že se to na konci netzvrtlo v krvavou pomstu jedné blondýny dám o hvězdičku víc.

plakát

Ježek Sonic (2020) 

4 * hlavně za mistra gagů Carreyho.

plakát

Jian yu (2010) 

Čínská lítačka s mistry "kung fu" (nevím co to jejich lítání mělo společného s kung-fu). Pokaždé když byla nějaká hlavní postava poraněna byla převezena k plastickému chirurgovi, u kterého si včetně záchrany života vždy dotyčný objednal nový obličej - dosti úsměvné. Konec bohužel bez uzavření děje - co a jak se stalo s ostatky ? Byly tedy k něčemu ?

plakát

Jigsaw (2017) 

Tak jestli na tuhle patálii potřebovali režiséři takovou dobu, tak doufám, že tihle dva si už neškrtnou. Páč vymyslet díl, který se z větší části odkazuje na jedničku a děj vykrádá z předchozích dílů je smutné a působí to jako ztráta času.