Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (369)

plakát

Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic (2022) (TV film) 

Nezačalo to špatně, člověk zavzpomínal na Harry-mánii. Pak, ale s postupujícím časem, se vše jen opakovalo, obzvlášť  Emma umí být "upřímná" jako správná neherečka, to mi lezlo krkem (ty její slzičky). Čekal jsem více příběhů a zvláštností z natáčení. Jen samé klady, ale to, že se pomalu nikdo z nich nedokázal pořádně uchytit mimo Potterovskou ságu asi není třeba zmiňovat :) A to, že Rowlingovou nepřizvali je zas jen obrazem americké homofóbnosti aneb svoboda projevu existuje jen se o ní nesmí mluvit.

plakát

Henjelgwa geuretel (2007) 

Utahaná mysteriózní pohádka (nikoliv HOROR). Hezky natočená, parádní scenérie. Ale stopáž a scény, které vysloveně nudí mě nutili k tomu abych se na film nesoustředil tak jak bych chtěl.

plakát

Hitman (2007) 

Hra byla naprosto famózní, což se o tomhle filmu ani z daleka nedáří říct. Hloupé dialogy, hlavní hrdina se vůbec charakterově nepodobá 47 ze hry. A hlavně mě naštvalo že pořádně nepoužil proslulou strunu. Herci zřejmě pod vidinou filmovýho trháku neunesli tíhu a podali velmi mizerný herecký výkony kromě Roberta Kneppera (alias T-Baga) ten my jako slizoun sedne všude:)

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Tak jsem myslel že po velké přešlapu s jedničkou si dají alespoň maličko záležet s druhým dílem.......OMYL, OMYL A JEŠTĚ JEDNOU OMYL. Splácaná břečka, ve které se topí jak Liam, tak i Sam. Neskutečně blemt.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

NA to jaké reference jsem na seriál slyšel, tak zas taková pecka to nebyla. Tu čtvrtou * dávám proto, že se jedná o korejský seriál, nikoliv o americkou produkci :)

plakát

Hranice smrti (2007) 

Americká vybíjená hraná s puškou na prasata natočená francouzským režisérem rádoby ve francouzském kabátě např purpurových řek, ale na místo toho z toho vznikla patlanina, která ničím nepřekvapí (ani těma "hororovýma" scénama, které tam chybí) a ten střih díky kterému ztrácíme přehled ve všech rádoby strašidelných a akčních scénekách. Děs Běs

plakát

Hrdost a sláva (2008) 

No nevím já v tom zas tak dobrej a zázračnej filmeček nevidím. Dle mě je to zas o hodný a zlým policajtovi. Samozřejmě že herecké výkony jak Nortona a Farrellyho jsou suprový,ale to prostě nestačí na to aby z toho snímku bylo veledílo. Dle mě první polovina filmu je až dosti nudná a tak trochu zmatená, druhá polovina filmu už je o něco lepší a nabírá postupně na tempu,ale z nevyhrabe se to z průměrnosti. Takže 3* a ani o chlup víc.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Opět se potvrdilo, že nesmyslné rozdělování filmových pokračování na části, tak abychom z toho my diváci měli "víc" je cestou do sraček. Slabý díl, který se nám pokouší (bohužel) vykreslovat hlavní postavy. Díl, který mohl mít s přehledem něco kolem 40 minut.

plakát

Hurricane Season (2009) 

Příjemná oddychovka. A po dlouhé době sem si opět vychutnal Foresta.

plakát

Chceš pěstí? (2013) 

Děj průměrný, zápletka více než nudná a předvídající. Ale pro mě je jasným kladem parádní Mark Strong (tyhle role prostě on umí). Scéna v obýváku s nejen spomalenou babičkou byla parádní. I konečná scéna celkem šla,ale........