Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (369)

plakát

Drahokam (2019) 

Vždy se obávám nasazení herce ze škatulky "komediální profesionál" do role v dramatu. Ale Mr. Sandler mě opět (poprvé v dramatu Reign Over Me) přesvědčil, že je pan herec a musím říct, že se těším na jeho další "ne"komediální počin.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

4* spíše z nostalgie. Jinak si netřeba nalhávat, že děj a scénář nebyli nijak moc propracovaný. Je to škoda, přeci jen si myslím, že by si Rambo zasloužil mnohem lepší odchod do filmového důchodu. I za cenu že by se nejednalo o krvák. A chybělo mi více hudebního podkresu z původních soundtracků.

plakát

47 metrů (2017) 

Napínavý jak kšandy, sice některé scény nebyly až tak dotaženy, ale jinak pěkné a hlavně klaustrofobické.

plakát

Ikarie XB 1 (1963) 

Už vím z jakého filmu se inspirovali snímky vesmírná odysea a horizont události :) Pěkné překvapení, které vzhledem k době realizace značně předběhlo svou dobu.

plakát

V mysli vraha (2015) 

Tak si takhle pustíme "Béčkový" thriller a ono ejhle z béčka se vyklubalo celkem příjemné pokoukání s bonusem v hlavní roli s Anthonym. Parádní jednohubka s doktorem Lecterem. Připadalo ještě někomu divné že nakonci má dr. Clancy (Anthony) stejnou jizvu jako měl mladší zabiják Colin? Souhra náhod ?

plakát

Mami! (2014) 

Za mě zatím nejlepší Xavierův počin. K tomu parádní kamera plus solidní herecké výkony. Ze začátku mě odrazovala stopáž, ale film v celku utíká svižně.

plakát

OUTsideři (2014) 

Milé a úsměvné překvapení. Ačkoliv se jedná o remake, tak ho považuji za podařený. Tři hlavní představitelé utíkají za neurčitým cílem, přičemž si ani jeden z nich neuvědomuje, že ve skutečnosti utíkají před T-1000 :)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Na rovinu - bez T-800 by to nešlo a nebylo by to ono. Kdo mi tam nejvíc neseděl byla "nová" Sarah, která bohužel nesahala původní ani po kolena (a to skoro doslova). Některé odkazy na původní dva díly potěšily, ale nepřekvapily. A neustálé vysvětlování, proč se děje to co se právě děje, bylo místy unavující :( Bojím se toho co nás čeká příště.

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Po úvodním nadšení z prvního dílu přišla sprcha v podání dvou dílů které byli dosti podprůměrné, poté ale opět seriál nabral obrátky, které udržel do konce první série. Jsem zvědav co nás čeká dál.

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Škoda happy-endu. Ale to bych se až moc chtěl přiblížit k filmu Se7en. Jinak lekačky pěkný, a audiodoprovodní zvuky přivodili tu správnou atmosféru. Příjemné překvapení na večer.