Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (369)

plakát

Kdysi byli bojovníky (1994) 

Tvrdej film, který nešetří násilím na nikom. Shltnul sem tenhle snímek jedním dechem.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

No tak tohle bylo fantastický. Pět hvězdiček bez váhání. Chtěl sem to zde komentovat několika větami, ale prosté " nádherné, půvobná a famózní" vystihuje vše. Film roku?..... nevím mohl by být,ale je jasný že bude mít konkurenci. Ale velké šance jsou tu, o tom nemůže být pochyb.

plakát

Wrestler (2008) 

Tak filmeček mě naprosto uchvátil. Sice to není tak brilantní jako Aronofskýho předchozí snímky,ale přesto je to super podívaná. Mickey Rourke se do téhle role opravdu hodil a odvedl dobrou práci. Není tu žádný přehnaný sladký happy end ani vyřešení všech trablí, prostě hlavní hrdina se plácá ve svých trablech a nevím kudy kam a jediné východisko, které vidí je navrát do ringu. Přesně se mi splnilo to co sem od toho filmu očekával a to se bohužel dá říct o málo snímcích z poslední doby.

plakát

Si wang xie zhen (2004) 

No tak tohle bylo fakt suprový dílko. Pastva jak pro oči tak pro uši. Výborná kamera a výbornej zvuk, který z tohohle filmu dělaj maximální podívanou. A to nemluvím o pohledný hlavní hrdince, na které sem mohl oči nechat. Thrillerek, kterej má občas tendenci zhoupnout se k hororovému žánru. Tohle dílko se bratrům Pangům fakticky povedlo.

plakát

Ben Hur (1959) 

Velkofilm s velkým "V". Opravdu to na mě zapůsobilo. Ty masivní scény, hudební doprovod a design. Prostě nádhera.

plakát

Loose Change 2nd Edition (2006) 

Po shlédnutí tohoto dokumentu musí být každý divák každopádně znepokojen a zamyslet se nad tím zda alespon něco není pravda. A upřímně řečeno, jestliže je jen trochu z toho dokumentu pravda tak je to víc než jen problém, který se týká nejen USA, ale určitě i nás. Nechci se přiklánět k tomuto dokumentu, ale musím říct, že mě určitě chytnul né za srdce,ale za hlavu.

plakát

Vzpoura v Seattlu (2007) 

Silný zážitek. Každý si z toho něco odnese, takovýchto snímků by mělo být víc. Více takto inspirativních a poučných snímků.

plakát

Volání o pomoc (2007) 

Tak tohle je moje druhý drama za dva dny, kterému dám 5 * bez většího rozmýšlení. Zalekl jsem se dlouhé stopáže, ale příběh je tak silný, že člověka nenudí. Nejdříve jsem se zarazil obsazení Adama Sandlera do role mírně vyšinutého pozůstalého po 11. září 2001, ale k mému milému překvapení mu role sedla jak na míru, po těch spoustě komedií předvedl svůj talent. A Don Cheadle si nevedl o nic hůř, ale ten už o tom přesvědčil v mnozích jiných snímcích:) Takže filmeček vřele doporučuji.

plakát

Lovec draků (2007) 

Výborný snímek o přátelství dvou chlapců, které svým způsobem končí v jejich mládí,ale v srdci stále zůstává nadále. Jejich životy jsou rozděleny vpádem ruského vojska do Afghánistánu. Jeden z chlapců uprchne se svým otcem do Ameriky, kde vystuduje a ožení se. Poté se dozví, že jeho kamarád z dětsví má problémy, a proto se rozhodne vrátit a pomoc mu. V domovině zjistí že jeho kamarád je mrtví a že zůstal po něm syn, rozhodne se ho vyhledat...... Opravdu vřele doporučuju. Film se odehrává v poklidném rytmu,ale přesto člověka stále drží u obrazovky. 5 * bez váhání.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Velmi emočně nasáklý filmeček. Až sem mu občas záviděl tu volnost. Nádherná scenérie přírody. 5* bez rozmýšlení.