Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (369)

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Ach jo, nechce se mi věřit že po tak dlouhé době se nenašel někdo kdo by napsal kloudný scénář, který by stál aspoň za to. Tahle slátanina, kterou trochu táhl Mr. Moucha, neměla šanci na to se ujmout. Kýč kde nejvyspělejší mimozemské rasy nepřijdou s tím co na Zemi vymyslí během krátkého rozhovoru je opravdu hrůza. Člověk si zavzpomínal,ale spíše mě ovládlo zklamání než abych se znova mrknul na první díl. P.S. poučení do budoucnosti každé vesmírné vozidlo musí mít fúzní motory, jinak by byla Země v prachu během prvních pár vteřin. A zničit zemi tak, že do ní vyvrtám díru je opravdu stupidní, obzvlášť pokud k tomu používám loď, která má minimálně třetinovou velikost Země:)

plakát

47 metrů (2017) 

Napínavý jak kšandy, sice některé scény nebyly až tak dotaženy, ale jinak pěkné a hlavně klaustrofobické.

plakát

Ikarie XB 1 (1963) 

Už vím z jakého filmu se inspirovali snímky vesmírná odysea a horizont události :) Pěkné překvapení, které vzhledem k době realizace značně předběhlo svou dobu.

plakát

Tajemství jejich očí (2015) 

Zbytečný remake, který nedosahuje už tak průměrného originálu. Je sice pěkné, že jsou ve filmu obsazeny dvě parádní herečky, ale ty tento snímek nezachrání ani nijak nepozvednou.

plakát

Ink (2009) odpad!

Tak to je šlápnutí vedle. Nechápu hodnocení. To jsem se zas jednou nechal nachytat.

plakát

Suburra (2015) 

Wauuuuuu, tohle byla teda pecka. Mafiánský filmek s několika dějovými liniemi, které se postupně začnou proplétat. A samozřejmě se všechny problémy řeší pomocí italské horkokrevnosti. Zasloužených 5 hvězd a k tomu všemu podmanivý hudební doprovod. PECKA

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Jednu hvězdičkou pouze za slušně vytvořené duchy :) Jinak hroznej brak. Myslím, že představitelé z Universal a z Legacy, kteří vložili peníze do rukou Del Torových, si museli rozbíjet hlavy o umyvadlo ihned po shlédnutí premiéry. Kde jsou časy Faunova Labyrintu ? :(

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Tak bohužel tohle Tomáš Hardy (ani s dvojitou porcí) nemohl utáhnout. Na to, že to měla být gangsterka, tak gangsterských akcí tam bylo hodně málo. Během filmu mi vystála myšlenka co by s tímhle námět, s Hardym v hlavní dvojroli, udělal Guy Ritchii ? To by byla jiná jízda, takhle jsem opravdu čekal jen na konec.

plakát

Spectre (2015) 

Myslím, že by měli Bonda nechat nějakou dobu odpočinout. A během odpočinku mu vymyslet nějakou pořádnou zápletku, páč tohle byl "vejškrebek", který s Bondem neměl nic společného. Kde jsou ty doby kdy se Bond proháněl po Moskvě tankem ?

plakát

V mysli vraha (2015) 

Tak si takhle pustíme "Béčkový" thriller a ono ejhle z béčka se vyklubalo celkem příjemné pokoukání s bonusem v hlavní roli s Anthonym. Parádní jednohubka s doktorem Lecterem. Připadalo ještě někomu divné že nakonci má dr. Clancy (Anthony) stejnou jizvu jako měl mladší zabiják Colin? Souhra náhod ?