Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (369)

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Velmi lákavý trailer, možná ještě umocnil zklamání z tohohle sci-fi filmu. Vím, že v sérii RaZ jsou často neuvěřitelné kousky, ale tohle bylo nad rámec únosnosti. Celkový nápad dobrý,ale jinak dějově těžké kulhání.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Děj opět nezklamal a opět byl naprosto "jednoduchý" a "nekomplikovaný", jak už to u této série je. Takže je potřeba vypnout mozek a těšit se na akci, které je v tomto díle více než dost. Film sice utíká slušným tempem,ale od půlky začíná nesmyslné tápání (nezmiňuji hledání bosse v dunách). Velké plus jsou dlouhé nestřihané akce, těch je ve filmu několik a je vidět, že o toto se film opírá. Přeci jen, ale stále akce nedosahuje kvalit filmů: Zátah, Zátah 2... Snad už toto byl poslední díl, i když konec nasvědčuje dalšímu dvouhodinovému, nesmyslnému běsnění stroje na zabíjení :)

plakát

Syn temnoty (2019) 

Škoda.... velký neproměněný potencionál. Nápad super, provedení pokulhávající.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) odpad!

Kdybych se chtěl podívat na hláškující sci-fi komedii, tak bych si stáhnul Deadpoola. Tohle nebylo nic než laciný recyklát a vykrádačka prvních dvou dílů. I to nevhodné umísťování hudebního podkresu z původního filmu bylo k pláči. Myslím, že producenti filmu musí být od premiéry tohoto odpadu zcela holohlaví páč si vyrvali všechny vlasy za vyhozené peníze.

plakát

Špión, který mi dal kopačky (2018) 

Tragédie bez komediálních scén, která skáče z města do města bez špetky rozumu. Pouze několik (asi tři) vtipných momentů, které bohužel tu skoro dvouhodinovou nudu nezachránily. Mila naprosto zastíněná Kate McKinnon. Škoda...

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Myslím, že kdo zažil 98 rok tak to ani jinak hodnotit nemůže.

plakát

Jigsaw (2017) 

Tak jestli na tuhle patálii potřebovali režiséři takovou dobu, tak doufám, že tihle dva si už neškrtnou. Páč vymyslet díl, který se z větší části odkazuje na jedničku a děj vykrádá z předchozích dílů je smutné a působí to jako ztráta času.

plakát

Volyň (2016) 

Jeden z nejdrsnějších snímků. Vykreslení některých událostí je opravdu syrové, až se člověku chce říct, že tohle nemůže být pravda. Národnost určí zda budete žít či ne ? .....

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Bez výhrad a připomínek jen samá chvála. Na český seriál vysoký nadstandard, výsostné obsazení a parádní děj.

plakát

Sedm statečných (2016) 

Velmi laciný a dějově naprosto nezáživný recyklát, který se ani při nejmenším nemůže měřit s původním filmem. S hlavními postavami se člověk nesžije a proto jejich smrt divák naprosto mlčky přechází. Záporák v podání Petera Sarsgaarda bohužel nedosahuje kvalit originálního Calvery. Léčka v podání Calvery v původním filmu (která rozhodla o chrabrosti 6ti statečných) zde byla nahrazena přivezením kulometu a vyvražděním skoro celé vesnice... wtf. Zbytečný film, páč i v této době původní film dokáže zaujmout a strhnout. A hudební podkres mě spíše vadil a v uších mi stále zněl originál. A nemá asi ani cenu rozpitvávat proč ve filmu musí hrát černoch, asiat a mexičan :)