Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (34)

plakát

Vidím tě (2019) 

Pecka! Je tam sice pár nelogických momentů, ale ten pocit, když zjistíš, že je všechno jinak, než jak si vlastně myslíš, že to je...k nezaplacení. Helen Hunt je tam teda svým vzhledem dost strašidelná sama o sobě, bez urážky.

plakát

Hra na utrpení (2008) odpad!

Tohle by mohlo soutěžit o první místo za nejdebilnější ,,horor" století. Zbytečná ztráta času a vypitého alkoholu (aby se to dalo přetrpět). Nejradši bych něco takovýho smetla z povrchu země. Kdyby se tohle nenatočilo, o nic bychom nepřišli.

plakát

Relikvie (2020) 

Ten konec jsem moc nepobrala, ale jinak jsem si celou dobu říkala...,,o co tady sakra jde"? Když hned na začátku filmu prokouknu o co běží, je to nuda. To pro tento snímek určitě neplatí. Dokonce jsem se u toho i jednou lekla.

plakát

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020) 

Zajímavá verze Jeníčka a Mařenky, která mě hodně bavila. Je tam pár úsměvných momentů, děj asi moc nepřekvapí, ale jinak je to příjemně natočená a temná psycho pohádka.

plakát

Trauma (2017) odpad!

Hnusný a ještě ke všemu nudný! Škoda slov to dál komentovat.

plakát

Contracted: Phase II (2015) 

Je to sice víc nechutný než první část, ale taky mnohem větší nuda, strašně mě to nebavilo. Škoda, škoda. Pochvala za masky, ty byly super.

plakát

Leaving Neverland (2019) odpad!

Zdařile natočený dokument a to tak, že mu většina světa uvěřila. Vyprávění pouze jedné strany o někom, kdo se už nemá možnost bránit. Dokument o tom, jak rodiče prodali vlastní děti za vstupenku do “lepšího světa”.

plakát

Mrtví a pohřbení (1981) 

Stará poctivá klasika, která mě opravdu bavila. Občas mi teda zůstával rozum stát nad chováním některých postav, ale poctivé efekty a výborná hudba převažují. Závěr je naprosto famózní.

plakát

Socialistický Zombi Mord (2014) odpad!

Dalo se to vydržet asi tak 20min. Chápu, že je to amatérská tvorba s rozpočtem nula nula prd, ale víc už sem se snad nudila jen u Mařenky přemožitelky. Špatné...

plakát

Baby Blues (2008) odpad!

Horší už snad bylo jen sledovat Jana Budaře v roli Romea...Ukázka toho, jak se dá během 85min (ještě že to bylo tak krátké!!!), amatérsky a totálně zničit poměrně slušný námět inspirovaný skutečnou událostí. Paní vybraná do role matky byla asi dobrá známá režiséra, jelikož vypadala dost ,,bakelitově" na to, v jaké době se to odehrává.To vraždění dětí bylo už moc i na mě.