Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Nine Dead (2010) 

Viděla jsem už horší / lepší. Kompliment = není to SAW.

plakát

Zabijeme mámu (2015) (TV film) 

V roce 2008 se parta kamarádů rozhodla zabít / okrást vlastní rodiče a utéct do Kanady. Dokument zachycuje detailní místa činu a profily mladých vrahů. Snaží se odpovědět, kdo z nich a proč vlastně zabíjel.

plakát

Proslavila mě vražda (2015) (seriál) 

Netradiční způsob jak se zviditelnit a prožít svých 5 minut slávy. Po prvním díle dávám 3* - "Hlavní hvězda" Jodi Arias popletená, sexuchtivá, (bývalá)přítelkyně a vražedkyně.

plakát

The Secret Tapes of the O.J. Case: The Untold Story (2015) 

Už je to 20 let co si O.J. Simpson vyslechl osvobozující rozsudek na základě obvinění z vraždy bývalé manželky a jejího přítele. Šokující rozhovory a záznamy, které nebyly dosud zveřejněny.

plakát

The Hunt with John Walsh (2014) (seriál) 

Moderátor John Walsh seznamuje diváky s hledaným zločincem. Pokračování "America's Most Wanted" a obdoba českého "Na stopě".

plakát

Behind Bars: Rookie Year (2015) (seriál) 

Dozorce co by zelenáč proti zločincům/vězňům, kteří nemají co ztratit. První série má premiéru úspěsně za sebou (8 dílů), druhá se prý připravuje.

plakát

Gilberto Valle: Polda kanibal (2015) 

Gilberto Valle byl v roce 2013 odsouzen za plánování únosů mladých žen a kanibalismu. Valle se hájil tím, že šlo pouze o jeho fantazie.....

plakát

Bez možnosti úniku (2015) 

Mark je neúspěšný umělec, který je odcizený od své rodiny. Jednoho dne se probudí, ale z bytu se jen tak nedostane. Dveře jsou zabedněné. Co se zdálo jako špatný vtip se rychle mění ve skutečnost. Vidí tajemné osoby v ochranných oblecích, kteří jsou schopni "pro bezpečnost" zabíjet.

plakát

A Murder in the Park (2014) 

V roce 1983 byl Anthony Porter odsouzen k trestu smrti za vraždu dvou teenegerů. V roce 1998 začala skupina univerzitních studentů znovu vyšetřovat tento případ a zdálo se, že našli pravého vraha, Alstory Simona (?)(?)(?)