Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (665)

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

Pro znalce znacky je to az neuveritelne predvidatelny film, ale zaroven si clovek v te predvidatelnosti libuje, protoze to tam chce a rika si, ze "v dnesni dobe to uz nikdo nenatoci", jakou radost pak ma, kdyz se jeho predpoved vyplni a to do nechutneho konce. Priznam se, ze jsem malem brecel jak u predposledniho dilu posledni rady Picarda. Takhle se delaji memberberies. Zaroven to ma vlastni ksicht, tema a tenhle fanservice cloveka zahreje u stdce.  Nejlepsi dil za poslednich 35 let.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Clovek ve svych 35 letech uz je zvykly delat dulezita zivotni rozhodnuti, mezi ne patri vybrat druhou polovicku, poridit hypoteku, nikdy se nepodivat na ctvrty Matrix a Epizodu 9... No a ted prichazi dalsi.  Jelikoz tohle byla opravdu nejlepsi Marvelovka od Endgame, tak je to pro me endgame s Marvelovkama. Tenhle snimek, ac ne dokonaly dal vzpomenout na ne az tak dokonale predchudce, ale v kontrastu s cimkoli, co prislo pro Endgame zpetne lituji koupi vsech tech listku do kina. Mozna az na Spideyho, to byl vylozene film na prvni vikend do kina, event, ale vlastne nemam duvod to nikdy videt znova. Nebudu se rozepisovat, proc je to tak dobry, jen podotknu, proc to neni dokonale. Tech "18" hudebnich montazi je fakt moc a zarazil me amatersky strih typu "ustrihnuty zacatek civky" hned po konci chvalene bitky na chodbe. I kdyz asi se da tusit jak to vzniklo: " -3rd floor insert action scene HERE - " Vsichni kdo nad Marvelem zlomili hul by meli sebrat kousky zlomeneho srdce a jit naposled do kina. Lepsi to... Par let/uz nikdy ... nebude.

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Tenhle film bych mohl přejít větou typu: "Kozy - The Movie, kde nejnapínavějším elementem bylo čekání, kdy i druhá hlavní hrdinka sundá top." To by si ale úplně nezasloužil, i když je to fakt. Ano první snad půlhodina je jak něco z Hallmarku, stříhal to nějaký dement a docela ruší některé faktické chyby (anatomie obou dam zrovna nevyvolá utvrzení že to jsou nějaké top lezkyně, že si někdo veme na takový výlez ten nejbachrlatější bágl atp.). Zároveň ale musím uznat, že se mi u toho docela potily nohy, má to vzestupnou kvalitu a jsou tam některé nápady, které bych zrovna nečekal. Rozhodně doporučuju.

plakát

Láska a smrt - Lovkyně (2023) (epizoda) 

MILFka Olsenka shani milence a siroko daleko neni lepsiho evangelika na tuto misi, nez ceckaty Plemons. Tak by se dal jednou vetou shrnout pilot. Tvurci jsou si toho vedomi a s obavami servirujou klasicky opening + x let/mesicu pozdeji a pro sichr jeste na zaver. Zbabelecky se zachoval i HB..., pardon MAX, ktery radsi zverejnil 3 epizody, z cehoz usuzuju, ze az v te treti se zacne neco dit.

plakát

Knick: Doktoři bez hranic - Série 2 (2015) (série) 

Jo, jako bylo to porad dobre, ale hrozne tomu chybela nejaka ustrednejsi linka a tech linek tam bylo strasne moc. Roztristenost podporovalo strasne zvlastni rozhodnuti strihat treba jen 10 sekundove sceny jinych linek mezi delsi, na coz jsem vzdy reagoval s udivem a zvedlym obocim.

plakát

Bubba Ho-tep (2002) 

Na stredni mi to prislo jako strasna prdel, ale o dvacet let pozdeji je ta premisa lepsi nez realizace.