Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené seriály (6)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Tak uvidíme, co nám to přinese. Zatím to vypadá hafo slibně :)

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Sem zatím u čtvrtýho dílu, ale je to perfektní. Tohle bude novej nástupce The Sopranos. Steve Buscemi jako Nucky je výbornej, Jimmy je super, Al Capone taky. Ty charaktery postav sou hodně vychytaný, jinak nic nemá chybu :)))

Rodina Sopránů

Rodina Sopránů (1999)

Výbornej, podle mě nedoceněnej serial. Zapomeň na mafianský filmy plný přestřelek, drsné akce a podobně. I té tu sice je, ale v rozumní míře. Tady máš soukromej život jednoho velkýho mafiana a plno charismatických lidí kolem něj. Serial nepostrádá, napětí, černej humor, realističnost... je to pecka. Kdo má mozek a podivá se na pár dílů už nepustí:) Paulie, Silvio, Christopher, Pussy a samozřejmě Tony... SPOILER PS:Jen bohužel poslední díly šesté sérky pro mě byly trochu zklámáním, čekal sem, že to bude lepší.

The Haunting

The Haunting (2018)

Wow, MIke Flanagan mě strašně překvapuje. Tenhle seriál je naprosto precizní práce. Hereckej koncert, kamerovej koncert a hlavně to funguje jako celek. Samotná melancholická atmosféra u rozhádané rodiny, která řeší smrt jednoho blizkýho, je moc pěkná a najde se v ní každej, kdo zažil trable v rodině. Odhalit lidskost Mike umí velice dobře a viděli jsme to už u Midnight Mass nebo Midnight Club. Taky se mi líbí zamotanost, která vás nutí přemýšlet, až bych to ve finále nazval jako takovej hororovej Interstellar. Zároveň je to ale film, kterej ale strašně staví na lidských vztazích, který jsou ale ve finále položený do hororu. Díky moc za tento super seriál!

Fallout

Fallout (2024)

Pamatuju si, jak jsem jako dítě hrál celý léto Fallout 1 a 2. Byly to pro mě absolutně kultovní hry a jedny z těch nejlepších v životě - celej ten zážitek pro mě byl pecka. Některý děcka byly venku, já v totálním pařáku seděl u komplu a pařil tuhle geniální RPG klasiku. Pak vznikly ty další 3D Fallouty - 3 a New Vegas má taky super feeling. A já si vždycky říkal, proč nevzniknou filmy nebo seriály, že je to super brand a rád bych se do toho ponořil i z hlediska diváka. A pomalu 30 let od prvního Fallouta vznikl seriál a je to absolutní pecka. Chápu, že pro někoho kdo nezná hry to nemusí být úplně libové, ale já si to užil maximálně a vytěžil každej odkaz, kterej v seriálu byl. Díky za tuto super podívanou, mé srdíčko zaplesalo!