Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (50)

plakát

Benga v záloze (2010) 

Idiot Willa Ferrella v tom filmu prostě sedí.

plakát

Střelec (1976) 

John Wayne naposled. Clintovi se podobná látka v Gran Torinu povedla na výbornou, Waynovi zde ne. Ale hlášky tam padají, to ano.

plakát

Zabij mě něžně (2002) 

Podívejte se jenom pokud byste chtěli vidět obnaženou Heather Graham, "thriller" s takhle předvídatelnym twistem jsem opravdu dlouho neviděl.

plakát

Cesta do zatracení (2002) 

Pustit si soundtrack k filmu a číst si u toho Collinsův komiks - tak bych to udělal já. Atmosféru film má, ale nemůžu se zbavit dojmu, že se jaksi plazí ve stínech komiksových stránek. Nutno dodat, že se mi u tohoto filmu poprvé stalo, že jsem si řekl: Na tuhle roli se Hanks prostě nehodí.

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Takže tady je plán: Sednu k počítači, pustim si Shaun of the Dead a pak se všichni sejdem s kámošema v hospodě. Ale co ta rozdělaná práce na zahradě? Takže: Dodělám práci, sednu k počítači, pustim si Shaun of the Dead a pak se všichni sejdem s kámošema v hospodě. Ať to dopadne jakkoliv, posere se cokoliv, důležité je, že se na konci vždycky sejdem v hospodě...

plakát

Spaced (1999) (seriál) 

Když jsem si zvykl na zcela cizí, téměř mimozemské, ladění celého seriálu, začal jsem si v něm libovat. Pegga nemůže nikdo zpochybnit, ale je třeba zmínit, že to nestojí jen na něm, nemůžu se ubránit pocitu, že tam všichni prostě sedí a dělají to tak nesprávně správným, nebo možná správně nesprávným.

plakát

Kiwi! (2006) (studentský film) 

Jednohubka s velmi ostrou pointou, kde se reálný svět mění v ten, o kterém sníme, aby se ovšem nakonec opět srazil s tvrdou realitou.

plakát

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980) 

Jako zástupce Star Wars jsem pro své Oblíbené filmy vybral právě Impérium. Proč? Nová naděje je příliš technicky nedořešená a Návrat Jediho již v mnoha ohledech tíhne k hollywoodským stereotypům.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Dokonalá mozaika (nejen) amerického života s Tomem Hanksem ve středu dění. K tomuto filmu se toho nedá moc dodat, nezáleží na počtu zhlédnutí, pokaždé ve mně dokáže vyvolat silné pocity a to je charakteristika opravdu kvalitního filmu.

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

I'm from Buenos Aires, and I say kill 'em all! Jako malej jsem z toho byl na větvi a to se od té doby příliš nezměnilo.

Ovládací panel
2 body