Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (630)

plakát

Volha - FOXTERIÉRY (2023) (epizoda) 

Výtvory vracejicí se do časů normalizace mám všeobecně rád, tady jsem bohužel hodně zklamanej. I přes veškerou, snaživě dobovou výpravu na mě nedýchá naprosto žádná atmosféra. 40%.

plakát

Yellowstone - Season 3 (2020) (série) 

Série je plná tokání a párování nových i starých postav a někdy je toho až moc. To je ale jen malej mráček na opět parádní jízdě se strhujicím (ne)zakončením. 85%.

plakát

Yellowstone - Season 2 (2019) (série) 

Prvních pár dílů lehký zklamání. Většina děje jen politika, obchody. Pak se ale děj vrací zpátky na ranč výživně obohacenej o hodně přísný akce, takže pozvolnej rozjezd absolutně vykompenzuje. Doufám, že se zavrhovaným Jamiem to nedopadne špatně, je to moje nejoblíbenější figura. 90%.

plakát

Yellowstone - Season 1 (2018) (série) 

Tak tohle mi chybělo. Seriál z venkovskýho prostředí, drsný kovbojové i vyřizování si účtů a řešení problémů. Snad všechny ústřední postavy jsou boží. To zas udělám za tenhle tejden doma i v práci úplný hovno. 90%.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Na tohle poctivý a dnešní dobou nevyhoněný pokráčko jsem se dost těšil a zároveň se bál jeho všeobecnýho přecenění a mýho následnýho zklamání. Maverick si krásně jede ve stopách jedničky, spousta odkazů a podobných scén, ale vůbec to není tak křečovitý, jak to obvykle u podobných pokusů bejvá. Většina filmu ubíhá hezky plynule na sice ne nijak obzvlášť vyjímečný, ale přesto dost slušný úrovni a není tu nic moc co vyčítat. No ale pak...finálová půlhodina mi naprala adrenalinu do žil tolik, jako bych v tom letadle seděl já. Finiš rozporcovanej do tří fází opravdový a poctivý filmařiny si zaslouží obrovskou poklonu a já všem, kteří tohle v dnešní době dokážou místo toho, aby to jako ostatní vyrobili na prdeli od počítače strašně moc děkuju a nesmírně si jich za to vážím. 94%.

plakát

The Last of Us - V časech nouze (2023) (epizoda) 

Bídnej díl střídá slušnej a ten byl teď na řadě. Běsy posedlá, vraždící panenka Chucky alias Ellie a umírající Joel, kterej ležící sotva pootočí hlavou a pak během minuty zajme a odkrágluje tři ozbrojený týpky... Ale jo, beru. 82%

plakát

Cesta (2009) 

Postapokalyptický filmy mám všeobecně rád, tady jsem trochu v rozpacích. Mezi plusy řadím slušnou atmosféru, opravdovou depresivnost doby a beznaděj hrdinů bez vidiny lepších časů. Super je i nahnědle šedej filtr kamery. Celkem neutrálnè na mě působí příběh, kdy při honbě za kusem žvance a únikem před nebezpečím v podobě zlodějů a kanibalů film jen tak nějak ubíhá. Sice občas s dávkou napětí, ale už ne tak zajímavě, jak by se dalo čekat. Prostě Cesta. No a konec? Ten mě vysloveně zklamal. Film tím bohužel jen tak nějak obyčejně vyšuměl. 68%.

plakát

The Last of Us - Napospas (2023) (epizoda) 

Asi už jsem si zvykl na pomalý tempo a nezáživnost tohohle seriálu, protože i když se tam opět nic neděje, nebyl jsem znuděnej jako u vetšiny předchozích dílů a zvládl jsem to dokoukat bez vypruzení.50%.

plakát

Pistolnice (1994) 

Jalovej scénář, stejně jako utahanost celýho filmu tu ani parta šťavnatejch roštěnek nespasí. 40%.

plakát

The Last of Us - Rodina (2023) (epizoda) 

Krajinky fajn, ruiny fajn, hudba taky slušná, zkrátka atmosféricky by to bylo dobrý, ale to je asi tak všechno. Opět se tu celou dobu jen kecalo a já měl co dělat, abych nevytuhnul. Týhle herní generaci, pro kterou seriály a filmy tohohle typu znamenají vrchol filmový zábavy vážně nerozumím. 60%.