Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (630)

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Nebejt to Burton, řeklo by se hanlivě "težká vykrádačka Pottera", ať už začneme u školy pro vyvolený, přes jeho famfrpál až ke školnímu plesu a detektivním pátračkám. To si ale přece nikdo nemůže dovolit, takže "jen náhodně připomínající" série se slušnou atmosférou a skvělou ústřední hrdinkou je solidní na pokoukání, nepřináší ale jinak nic extra, co by se od velkýho Tima dalo čekat a čím by se, jak je jeho zvykem, odlišoval. 75%.

plakát

A máte nás, holky, v hrsti (1980) (TV film) 

Normalizační minikomedie s dost nedomrlým scénářem ušitá horkou jehlou za jeden natáčecí den, kterou nespasí ani poměrně slušný herecký obsazení. 35%.

plakát

Vražedná zátoka (2018) (TV film) odpad!

Ty krávo tak to byl masakr! Bohužel mi utekl začátek, takže si to asi budu muset zopáknout, protože takovýhle hovno se jen tak nevidí. Příšernej scénář, otřesný dialogy, nesmyslný chování "herců"v čele s katastrofální ústřední hrdinkou a o efektech ani nemluvím. Vážně, to se musí vidět! 10%

plakát

Tři přání pro Popelku (2021) 

Našinec kouká na norskou popelku samozřejmě skrz prsty a já to naprosto chápu. Pokud ale budu objektivní a představím si, že tu naší neznám, zas takovej průser to není. Takže trocha spravedlnosti by neuškodila. Přinejmenším na tu holku se pěkně dívá. 60%.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Ať si říká kdo chce co chce, mě se Žižka moc líbil a Jáklovi za něj palec nahoru, protože natočit něco takhle nečesky českýho, v našich podmínkách a za naše prachy, to chce koule a Petr je má. Většina lidí asi čekala Žižku už hotovýho, velkolepý bitvy, za ten ranec pompézní vizuální podívanou. Mě naopak dostal příběh přerodu Žižky z placenýho žoldáka ve vůdce jako takovýho a to naprosto přirozenou cestou. Moc se mi tu líbí kamera a její práce se světlem, skvělá hudba, úžasný český lokace a nejvíc teda Ben Foster, to byla trefa do černýho. Naopak trochu zamrzí zmatenej střih a počáteční chaos v panovnických machinacích, kterej jsem rozmotával až do půlky filmu. Ve finále jsem ale s výsledkem móc spokojenej, Petrovi moc fandim a přeju mu, ať se mu ta raketa vrátí i s pořádným ziskem a my se můžem těšit na jeho další skvěý počiny. 82%.

plakát

Láska a jiné závislosti (2010) 

I když mám oba hlavní představitele moc rád, film mě díky neustálý honbě za potencionálním prodejem dost nudil a přišel mi jak tříhodinovej. Třetí hvězdu dávám za parádní Anneiny kozy. 50%.

plakát

Dívka s mušlí (1980) 

Drsnej pohled do prostředí, který by měla okusit alespoň na chvíli velká část mladý nevděčný generace, aby si uvědomila, co je to mít milující rodiče a co je to úcta k nim. 75%.

plakát

Černé Vánoce (1974) 

Hou, hou, hou...spousta řečí, málo akce a ještě míň napětí. O momentech, kdy Vám naběhne husí kůže nemůže bejt ani řeč. Horory ze 70' a 80' bejvají považovaný za klasiku, mě z drtivý většiny neberou, připadaji mi hloupoučký a často směšný. 60%.

plakát

Pretty Woman (1990) 

Asi jsem teď na Vánoce nějak naměkko, hlavně jsem ale od přírody velkej romantik a těm ženskejm se vůbec nedivim, že jsou z tohohle filmu úplně mimo, protože já jsem na tom podobně V tomhle žánru je tohle zkrátka velká pecka, takže...90%.

plakát

Rolničky, kam se podíváš (1996) 

I když vím, že to není žádná sláva, pro moje Vánoce už se to stalo klasikou a já si to nikdy nenechám ujít. 70%

Ovládací panel
4 body