Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (285)

plakát

Experiment (2010) 

Drsná podívaná jak se jednoduché věci můžou přehopnout na otázku života a smrti. Tenhle snímek (remake) je vlastně ukázkou jaký jsou lidi zvířata, a co dokážou v případě upření osobní svobody a práv. Film jako takový je pěkně zpracovaný a Adrien Brody ani Forest Whitaker nemají prostě chybu. Jedinou osobu kterou jsem ve filmu neviděl, byl pan Mr. Elijah Wood (viz popis) =o)

plakát

Gekidžóban Naruto: Šippúden – Hi no iši o cugu mono (2009) 

Narutova výdrž a odhodlání je někdy až k neuvěření. Protentokrát se nehodlá vzdát svého mistra Hatake Kakashiho, který byl v minulosti ocejchován značkou loutek. Její sesílatel a nyní nukenin Konohy, se snaží dostat pět Kekkei Genkai aby byl dokonalý nindža. Zapomněl totiž na to nejpodstanější, vytvářet a udržovat si pouta s přáteli...

plakát

Gekidžóban Naruto šippúden: Kizuna (2008) 

Film Pouta je pěknou kooperativní strží Narutových Rasenganů. Na scéně se po delší odmlce ukazuje i Sasuke, který toho zas tolik nepředvedl. Zdá se že skrytá Listová si v minulosti nadělala víc nepřátel než spojenců, jinak by nebyla pokaždé terčem útoku nějakého šílence nebo zmagořených národů. I přes menší počet účastníků Listové je film pěkně zpracován a dá se říct: je na co koukat. A komu se to nelíbí, ať si...

plakát

Past (2010) 

Nic neříkající poloprázdný způsob vyjádření se, asi tak nějak bych shrnul těch stopět minut. Při takové herecké sestavě by člověk hledal něco smysluplnějšího. Tohle byl slušný ústřel bez šancí na úspěšnost, a i kdyby to vyšlo na nosičích grátis ani tak bych to nechtěl a rovnou spálil.

plakát

Gekidžóban Naruto: Šippúden (2007) 

O něco starší a vyspělejší Naruto má opět na svých bedrech společně se svými kamarády před sebou novou misi. Společně se Sakurou, Nejiim a Leem musí ochránit kněžku, která jediná může zapečetit dalšího chtějíc zemivládnoucího parazita. Naruto opět ukazuje svůj vyvinutý intelekt a smysl pro týmovou práci =oD. Jako vždy dodrží svůj slib a dechberoucí souboje završí hřmění sopky.

plakát

Gekidžóban Naruto: Daikófun! Mikazukišima no Animal Panic datteba jo (2006) 

Vzpoura zvířat půlměsíčního ostrova je do třetice posledním filmem z dob Naruta. Tým sedm s novým členem a jediným ninjou zaměřujícím se pouze na Taijutsu (Rock Lee), má opět novou misi typu: ochránit a doprovodit. Tentokráte to bude namáhající i pro Hatakeho Kakashi, protože budou mít v cestě nové nepřátele na vyšší úrovni. Známý problematik Naruto opět předvede své odhodlání posvěcené slibem novému příteli. Pěknou akční podívanou si vychutná nejen stálý fanoušek.

plakát

Naruto: Záchrana snežné princezny (2004) 

Záchrana Sněžné princezny!, spíš to měli nazvat: Herecká demence sněžné princezny. Vždycky mě fascinuje narutova schopnost kdykoliv, komukoliv a jakkoliv něco rozmluvit a vtlouct mu do hlavy (někdy i doslovně) reálný pohled na věc. Film je povedený a slušně nacpaný řežbama dokonce i s Hatakem Kakashim, to se moc v seriálu nevidí, škoda jen, že neukázal celý obličej =oP a že princezna nedostala o něco víc do makovice.

plakát

Gekijōban Naruto: Daigekitotsu! Maboroshi no chiteiiseki dattebayo! (2005) 

Iluze ruin podsvětí je film hodně mimo naruta, spíš se hodící k Trigunovi. Celé ninjovské prostředí nabourané vyspělými stroji na mě moc velký dojem neudělalo. I přes tenhle větší mínus jsou bitvy a Narutovo odhodlání nevzdat se opět na výbornou. Kdepak se asi celou dobu toulal Sasuke =o)

plakát

Akaki yotsuba no Clover wo sagase (2003) 

První a nejslabší speciál vypráví o zamilovaném Konohamaru-kun, který společně s Narutem jdou do zakázané oblasti, jenž se dříve využívala pro trénink a povyšování ninjů. Kde jinde by měl být červený čtyřlístek. Jak už to bývá nic není zadarmo, a tak tým sedm společně s Konohamaru-kunem projdou menším výcvikem v boji.

plakát

Takigakure no shitō ore ga eiyū dattebayo! (2004) 

Naruto je opravdu machr číslo jedna v překvapování, a hlavně nepadá dvakrát do stejné kaše (pardon psího exkrementu) =oD. Pro toho kdo není dobře seznámen se seriálem a hlavním dějem, je bitva za skrytou vodopádovou dobrou podívanou. Prostě další mise mimo hlavní linii.