Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Obsahy (12)

Takigakure no shitō ore ga eiyū dattebayo!

Takigakure no shitō ore ga eiyū dattebayo! (2004)

Naruto, Sasuke a Sakura mají přidělenou novou misi typu C. Musí ochránit nového vůdce vesnice za skrytou Vodopádovou, Shibukiho, a zároveň mu ukázat, co to znamená být hrdina. Poté, co se dostanou do cílové destinace, poznají pravo povahu nového vůdce, zbabělce bez špetky odvahy. Ke všemu zděšení zrovna napadnou skrytou Vodopádovou nepřátelští ninjové pod vedením nukenina Suiena. Jejich cílem je Voda Hrdinů, která po požití zmnohanásobuje množství čakry v těle. Teď už je vše v rukou Naruta, Sasukeho a Sakury, zda dokáží zabránit Suienovi požít Vodu Hrdinů, a zda nový vůdce skryté Vodopádové Shibuki, bude následovat svého hrdinského otce...

Sonny Liston: Těžká váha

Sonny Liston: Těžká váha (2008)

Životopisný film kontroverzního boxera Charlese L. "Sonnyho" Listona, světového šampióna těžké váhy v boxu, přezdívaného "Phantom Punch". Liston byl náhodně objeven ve státní věznici v Missouri sloužícím knězem, otcem Aloisem. Budoucího šampióna mimo jiné doprovází i rasismus, padesátých až sedmdesátých let dvacátého století. Ve stínu vítězných soubojů se provalí nevěra s přítelkyní jeho manažera a bookmakera Ceasara Novaka. Kariéra boxerské hvězdy zářila od roku 1950 až do roku 1971, kdy za záhadných okolností zemřel. Po ztrátě mistrovského titulu, o který ho připravil Cassius Clay (Muhammad Ali), se pro světobornou špičku v ringu zbortil svět. A po neúspěšné odvetě nakonec svoji kariéru v roce 1971 ukončil. Byl nalezen svojí manželkou Geraldine Liston mrtev. Zpráva coronera zněla: Předávkování heroinem. Paradoxem je, že se Liston celý svůj život bál jehel.

Agent bez jména

Agent bez jména (2010)

Steve Austin je muž beze jména, muž bez paměti, muž který nemá co ztratit. Ocitá se v roli lovné zvěře, kterou pronásleduje FBI a Ruská mafie. Okolnosti ho však donutí i přes ztracenou paměť k odvetným krokům. Může být pronásledován až na konec světa, může být mučen od úsvitu do soumraku, nikomu se ale nepodaří tajemného cizince zlomit. S každou ranou, co padne, s každou kulkou nebo zradou, se mu vybaví střípek z jeho hrůzné minulosti. Lovci, jež ho připravili o práci, o rodinu a v neposlední řadě o identitu, se můžou spolehnout na jeho vytrvalost v konečné odvetě. Postupem času se skládanka střípků minulosti téměř naplňuje do kompletních obrázků a náš cizinec je pevně rozhodnut vzít si zpět, co mu patří.

Monster Buster Club

Monster Buster Club (2008) (seriál)

Do našeho města přiletěli Mr. Smith a Cathy z planety Rhapsodia. Společně s Dannym, Chrisem a Samanthou založili Monster Buster Club "MBC" za účelem ochrany Jednoměsta starého přes 200 let. Dědeček Cathy má v oblibě své květiny a rád s nimi hraje karty. Členové MBC jsou díky Mr. Smithovi vyzbrojeni tou nejlepší mimozemskou technologií a každý den bojují s nepřátelskými emzáky.

Cars Toon: Burákovy povídačky

Cars Toon: Burákovy povídačky (2008) (seriál)

Burákovy neuvěřitelné dobrodružné historky, které Burák prožil společně s Lightning McQueenem a jejich fanynkami Miou a Tiou (dvojčata). Každá historka je jedinečná kromě jedné věci, se kterou McQueen nepočítal, vždy totiž dopadne špatně. Celkově doposud Pixar vytvořil dvě sezóny, první obsahuje tři episody, druhá pak čtyři.

Brandy a pan Fiškus

Brandy a pan Fiškus (2004) (seriál)

Příběh Brandy Haringtnové, psí slečny pocházející ze zásadové a movité rodiny, kde se počítá vybranost se vznešeností a pana Fiškuse - neohrabaného králíka bez hygienických návyků, kteří cestují po Amazonce, kde zažívají jedno dobrodružství za druhým.

Americká panna

Americká panna (2009)

Priscilla (Jenna Dewan) je obyčejné děvče z normální rodiny, která se snaží vést správný a bohabojný život. Její rodiče jí podporují proti smilství a věří, že první pohlavní styk má být až po svatbě. Priscilla se střetne na koleji se svou novou spolubydlící Naz (Brianne Davis), jež nerespektuje žádná pravidla, kromě jednoho - pořádně se bavit! Jednou však Priscilla nemůže spát, protože jí ruší divoká párty na koleji, kde se zrovna vyskytuje i Ed Curtzman (Rob Schneider) reprezentující a zastupující šílenou šou "Chicks Go Crazy".
Zde se poprvé v životě Priscilla setká s alkoholem a pěkně na to doplatí, posměšky ze stran jejích přátel jsou to nejmenší, protože si vůbec nevybavuje, co vlastně dělala. Nakonec si díky přátelům vezme do hlavy, že opilá a polonahá tancovala před kamerou Eda Curtzmana, natáčející podobné „odvazy“ pěkných děvčat. Vydá se tedy spolu s novými přáteli hledat Eda, aby jim videonahrávku z této noci vydal.

Josh a S.A.M.

Josh a S.A.M. (1993)

Komedie o dvou mladistvých bratrech, kteří žijí v nejistotě oddělení od sebe po rozvodu svých rodičů. Rozhodnou se tedy společně utéct, a následně starší bratr Josh (Jacob Thierney) se snaží mladšímu bratru Samovi (Noah Fleiss) vymývat mozek tím, že je geneticky upravený dětský válečník, kterého navrhla vláda pro tajnou válku v Africe. A proto je jeho jméno akronym "Strategically Altered Mutant". Po náhodných událostech začíná Sam pomalu věřit Joshovi, že je opravdu S.A.M.
Josh se snaží svého mladšího bratra uklidnit, a tvrdí mu, že pokud se dostanou do Kanady, bude Sam bezpečně deaktivován a pozměněn zpět na člověka. Začíná dobrodružství obou bratrů, kdy se pomocí lži dostanou k autu Dereka Baxtera (Chris Penn) a následně prchají do Kanady. Na své pouti potkají Alison (Martha Plimpton), která je o něco starší než Josh a Sam, a je rovněž na útěku. Tříčlennou partu doprovází neshody a lži, kdy následně Josh během noci v motelu opustí Sama i Alison.
Sam, Josh a Alison se opět shledávají a společně překračují hranice Kanady. V Calgary se Josh několikrát pokouší Sama uvést zpět do reality, a vymluvit mu, že není žádný S.A.M.

MagiNation: Národ mágů

MagiNation: Národ mágů (2007) (seriál)

V Moonlandu před 3000 lety, temný zlý mág Agram zapečetil uvnitř jádra planety piktogram s jedenácti magickými kameny, které představují mocnou sílu. Nyní má v plánu uniknout a dostat Moonland pod svojí kontrolu, avšak jedině mágové ho můžou zastavit. Mladý chlapec z našeho světa "Tony Jones" byl povolán do Moonlandu, kde se připojí ke skupině noviců: čarodějnici Edyn, válečníku Stragovi a dalším. Všichni jsou vysláni na misi k získání Dreamstounů, předtím nežli bude zlý Agram osvobozen. S pomocí jejich narůstající kolekce spojeneckých Dream stvoření a průvodní knihou "The Book of Elders" začíná nebezpečné dobrodružství v bojích proti zlým stvořením a Agramovým stoupencům Korga a Zeda.

Johnny Kapahala: Zpátky na prkně

Johnny Kapahala: Zpátky na prkně (2007) (TV film)

Johnny Kapahala, náctiletý šampion na snowboardu z Vermontu, se vrací do Oahy na Hawaji, z důvodu svatby svého dědečka, místní surfařské legendy "Johnny Tsunami". Když se Johnny vrátí, pozná se s novými členy rodiny, strýčkem Chrisem (kterému je dvanáct let) a nevlastní babičkou, která se vdává za Johnnyho dědečka. Chrisovy zájmy se točí pouze k připojení se ke skupině mountin boardingu zvané "Rychlí Ďáblové". Poté, co Johnnyho dědeček se svojí novou manželkou chtějí otevřít obchod se zbožím pro surf, a také pro mountin boarding, jsou brzy vtaženi do války o rajon jejich sousedním rivalem, který má obchod hned naproti. Chrisovy výstřelky způsobí komplikace ohledně otevření obchodu a svatby, ale nakonec najde pomoc u svého synovce Johnnyho Kapahali, který vše vyřeší závodem...

Dračí války

Dračí války (2007)

Natočeno podle Korejské legendy. Neznámá stvoření se vracejí a devastují naši planetu. Reportér Ethan Kendrick (Jason Behr) je zavolán k vyšetřování této záležitosti, domnívá se , že postižená dívka s nevyzpytatelnou chorobou jménem Sarah (Amanda Brooks) mu může pomoci. Neznámá stvoření si mezitím razí cestu do Los Angeles, cestou způsobující škodu a ničení. Celé město je zaplaveno armádou, a zbrojí na boj se stvořeními. Stihne Ethan a Sarah v čase zachránit obyvatele Los Angeles?

Maximální rychlost

Maximální rychlost (2007)

Eddie Griffin a Nadja Bjorlin sešlápnou pedály až k zemi v kaskadérském auto thrilleru od Andyho Chenga. V tomto akčním thrilleru najdeme lásku uprostřed chamtivosti, rychlost a primitivní touhy. Mladá zpěvačka rockové kapely a automobilová fanatička (Nadja Bjorlin) se nechtěně ocitne v ilegálních automobilových závodech, které jsou organizovány jen pro potěšení a zábavu znuděných zbohatlíků.

Nebezpečná koncentrace šílenců a rychlosti pořádajících pouliční závody v naději na výhru, každé pravidlo je zlomeno a samotný zákon nemá jednoduše takovou koňskou sílu k zajištění spravedlnosti. S měřičem rychlosti mimo limity, a posledním přicházejícím není nikdo nic víc než slábnoucím zobrazením ve zpětném zrcátku, tito jezdci udělají cokoli k dosažení výhry, cena jim slibuje změnit jejich životy navždy.

Film byl produkován a financován ($26 mil.) realitním developerem Daniel Sedak, který také zapůjčil svá osobní auta do filmu. Uvedené automobily zapůjčené Sedakem: Lamborghini Murcielago, Ferrari Enzo, Ferrari F430, Ferrari Scaglietti Phantom, a dva McLareny. V přání zvětšit realitu v automobilových scénkách, Sedakova dvě Porsche Carrery GT ($400 000) byly postaveny ke zničení ve filmu.

Reklama

Ovládací panel
4 body