Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (378)

plakát

Ghost Rider 2 (2011) odpad!

Jednička nebyla nic přebornýho, ale dalo se to zkouknout. Dvojka asi jedničku ignoruje, jinak si nedokážu vysvětlit proč je všechno úplně jinak (jiná smlouva, jiná motorka, atd). Efekty bída s nouzí, o příběhu ani nemluvě, ten už je milionkrát zfilmovanej. Tenhle film od odpadu nezachrání ani hořící rypadlo, ani počmáranej Lambert.

plakát

Zkrat (2011) 

Nuda, lítá se tu z místa na místo, z jedný časový roviny do jiný. Člověk by čekal, že když tam hraje Gina, že to bude převážně film o chvatech a hmatech. Těch tu pár je, ale opravdu jenom pár. Pořádný akce se jaksi nedočkáme. Jedna hvězda za Ginu a to málo, co předvedla a ukázala.

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

Stejně jako dvojka je to takové nemastné, neslané. Michael se na obrazovce objeví asi na pět minut (proč tak málo?), vedlejších postav je strašně moc (asi milion) a umírají strašně rychle (ani jsem si nestih prohlídnout jejich tváře). Film mohl být o dost lepší, naštěstí už podle trailerů jsem usoudil, že film bude nic moc a trefil jsem se. Otevřený konec dává prostor na pokračování, které si osobně nepřeji, ale dokud bude Kate v latexu lákat diváky do kin, tak asi další díl(y) bude(ou).

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Jednička na mě byla moc složitá, ale dalo se na ní koukat. Dvojka byla moc hloupá. Trojka byla moc nudná. Čtyřka je konečně super a plnej počet si zaslouží.

plakát

Černá hodina (2011) 

Nejlepší scény jsou ty, kde se někdo rozkládá na prach, jinak je to o ničem. Zajímalo by mě, kde ten borec z paneláku vzal všechen ten matroš na přestavbu bytu na Faradayovu klec a kdy to stavěl.

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) odpad!

Hodina nudy, která vás unaví natolik, že i kdyby bylo zbývajících 15 minut sebevíc děsivých (nejsou, ale to je jiná historka), tak vás stejně nevyděsí a budete se akorát tak těšit do postele. Jestli je tenhle film děsivej, tak já jsem Santa Claus.

plakát

Kocour v botách (2011) 

Mám slabost pro kočky. A ten jeho kukuč, na to se nedá reagovat jinak než plnym počtem.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) odpad!

To, že Twilight jsou zdlouhavý, nudný a ukecaný filmy, vim už dávno, ale Rozbřesk to vytáhl na další úroveň. Všechno tu trvá neskutečně dlouho. Svatba půl hodiny, líbánky další půlhodinku, takže hodina v trapu a děj se posunul jenom o jedno těhotenství, který ani nemůže vzniknout, protože Edward nemá krevní oběh, ale budiž, fantasii se meze nekladou. Ale to, že se Jacob otiskne do hodinu starýho mimina, to mi příjde hodně pedofilní. Autorka předlohy by si možná měla udělat procházku k pánovi psychiatrovi a promluvit si s ním o svých erotických choutkách, které převádí do knížek. Bella, to je kapitola sama pro sebe. Už z předchozích dílů jsem si o ní myslel, že není moc bystrá, ale tady se její intelekt projevil v plný síle. Nechat v sobě růst něco, co při sebemenším pohybu láme žebra, to chce opravdu těžkou mentální poruchu. Jelikož nemá žádnej pádnej argument, tak jediný čím se brání je "Je to moje rozhodnutí", aneb egoismus v praxi. Lituju Edwarda, s takovouhle ženskou bych nevydržel ani tejden a on je odsouzen s ní "žít" celou věčnost. Jsem zvědav, jestli to druhá část dotáhne aspoň na jednu hvězdu.

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Možná to neni dokonalý, ale pořád je to bžilionkrát lepší než Ordinace a spol.