Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní

Obsahy (5)

The Olivia Experiment

The Olivia Experiment (2012)

Olivia (Skye Noel) je 27letá vysokoškolačka, která nemá žádné milostné zkušenosti a má podezření, že je asexuálka. Nedostane se jí přijetí v podpůrné skupině a pochopení nenalezne ani u okolí, které se ji snaží přesvědčit, aby se překonala a začala sexuálně žít. Olivia se rozhodne svou cestu sebeobjevování pojmout vědecky a zdokumentovat ji. Přijme i nabídku kamarádky Felishy (Jen Lilley), která jí půjčí svého přítele Juliana (Brett Baumayr). Potvrdí Olivia svou asexualitu, nebo dospěje k tomu, že jí jen chyběly zkušenosti?

Koi senu futari

Koi senu futari (2022) (seriál)

Sakuko nikdy neměla zájem o romantické vztahy. Žije ve společnosti, která romantické lásce přisuzuje mimořádnou důležitost a její nalezení dává každému jedinci za cíl. Zatímco sleduje, jak se všichni kolem ní párují, a čelí tlaku své rodiny, aby si také našla partnera a měla děti, Sakuko přemýšlí, co je s ní špatně. Díky internetovému blogu objeví pojmy aromantismus a asexualita, a zjistí, že ho píše jeden zelinář, se kterým se seznámila v supermarketu. S Takahašim se dohodnou, že spolu začnou bydlet a vytvoří rodinu, která nebude podléhat společenským konvencím, ale která jim poskytne pocit domova, bezpečí a přijetí.

Linkin Park: Rock am Ring 2004

Linkin Park: Rock am Ring 2004 (2004) (koncert)

Záznam koncertu z 6. června 2004 z festivalu Rock am Ring, konaného v německém městě Nürburg.

Seznam skladeb:
01. Don‘t Stay
02. Lying From You
03. Papercut
04. Points of Authority
05. With You
06. Runaway
07. Step Up, Nobody‘s Listening, It‘s Goin‘ Down
08. Somewhere I Belong
09. From The Inside
10. Breaking The Habit
11. Numb
12. Faint
13. In The End
14. A Place For My Head
15. Crawling
16. Wish (Nine Inch Nails Cover)
17. One Step Closer

IS: Otoko demo onna demo nai sei

IS: Otoko demo onna demo nai sei (2011) (seriál)

Seriál především řeší problematiku intersexuality (nemožnosti určit na základě fyziologických znaků pohlaví). Hlavní postavou je Haru, který se narodil jako intersexuál a jeho rodiče ho nechali zapsat jako dívku, ovšem kvůli projevům chlapeckých zájmů byl vychováván jako chlapec. Aby si však mohl splnit sen a stát se cukrářem, musí nastoupit na střední školu tak, jak je úředně zapsán, tedy jako dívka. Haru se poprvé setkává s problémy, když narazí na neschopnost společnosti přijmout jakékoli odlišnosti, ale poznává také přátelství a lásku a díky vnitřní síle a víře v lepší lidské stránky se snaží bojovat s předsudky. Během toho poznává, že kdokoli z okolí také může mát svá tajemství.

Na špičce jazyka

Na špičce jazyka (2002) (TV film)

Viktoriánská Anglie. Mladá Nancy King žije poklidným životem v anglickém přímořském městečku, kde vypomáhá rodině s restaurací specializovanou na ústřice. Jednoho dne ale do města zavítá divadelní společnost a Nancy učaruje hlavní hvězda - zpěvačka Kitty Buttler, která získává velký úspěch se svou show, kdy se převléká za chlapce. Dívky se sblíží a odejdou společně do Londýna, kde se brzy stanou známými jako kabaretní duo v mužském oblečení. Jejich vztah brzy přeroste v něco vyššího než přátelství... Nancy poznává krutou realitu opravdového života, prožívá nejen radost, úspěch a lásku, ale také smutek a zklamání.

Reklama