Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Recenze (55)

plakát

Antikrist (2009) 

Tenhle film mě vzal na trip a to jsem si ani nemusel nic dát...

plakát

Deadgirl (2008) 

Doufal jsem, že si s centrálním nápadem pohrajou trošičku víc ale i tak mě to bavilo, konec byl sice očekávanej ale ne nutně špatnej. A prosím nedávejte mě na žádnej watchlist ale J.T. to viděl správně.

plakát

Den díkůvzdání (2023) 

Bohužel trošku zklamání. K filmu jsem šel s tím že to má rating 18+ a že to má být celkem brutální a kdybych tyhle očekávání neměl tak by mě možná ten film ani tak neurazil ,ale tohle byla fakt průměrná slabota. Ten gore tam sice byl ale bylo to neuěřitelně laciný a kýčovitý, ze všech smrtí mě zaujala možná tak jedna. Začátek filmu ušel s black friday, a konec filmu mohlo být mistrovský dílo ale Eli Roth asi zapomněl jakej rating ten film má a držel se dost zkrátka. Tolik promarněnýho potenciálu. Uvařil jednu ženskou, ze který si ani nikdo neukousnul, krev místo vína, kterýho se nikdo nenapil. Ve finále mimo to byla jen jedna smrt a ještě dost trapná. Zabiják IQ tykve, nebyl tam pomalu jedinej kill kdy by mu někdo nezdrhnul, nemluvě o tom, že se umí teleportovat. Ostatní postavy taky inteligencí nepřetékaly a sympatický taky nebyly, jedno debilní rozhodnutí za druhym a to ne jen co se týče utíkání před zabijákem. Některé postavy si 100% zasloužilo umřít ale nestalo se to jelikož byl zabiják až moc neschopnej. Co filmu dám, je silný začátek který mě dost bavil, to že jsem neodhadl kdo bude zabiják a začátek finále byl taky dost silný, kdy už jsem se těšil jakej masakr a nechuťárny se rozjedou. Bohužel hned po upečení "krocana", to Eli Roth rozjet zapomněl. Spousta mrtvol bylo jen pro efekt a ve finální hostině nehrály vůbec žádnou roli, nemluvě o tom, že skoro všichni z těch co zabiják chtěl zabít nejvíc, vůbec nezabil. No, žádnej horror od Rotha nebyl dokonalej, ale tohle je za mě asi zatím jeho nejslabší tvorba.

plakát

Echo - Maya (2024) (epizoda) 

Co jsem to sakra právě viděl???

plakát

Echo - Taloa (2024) (epizoda) 

Fisk je rozhodně highlight a flashback kde to vypadá, že nejspíš po každém rozhovoru s Echo nechává zabít svoje interpretky byla maso a rozhodně tak bych chtěl vidět Fiska víc. Hudba byla taky okay, ale jinak bohužel průměrná epizoda, která mě mimo tu jedno scénu až tak nechytnula.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Recenzi částečně kopíruji z mé recenze finálního dílu: Seriál fakt pecka, zvlášť Ella Purnell a Walton Goggins to zahráli fakt na jedničku a byli mé dvě oblíbené postavy. I přes mých pět hvězdiček, mám jako fanoušek her (no spíš teda fanoušek Fallout: New Vegas) nějaké obavy o budoucnosti seriálu. Jediného čeho se hodně obávám co budoucnosti je NCR. Celkově v seriálu bylo pár změn u kterých si jsem lehce nejistý jak se budou vyvíjet a většina těch změn je právě okolo NCR. Shady Sands je pryč, NCR vypadalo jako že se skládá jen z posledního outpostu který byl zničenej Brotherhoodem. NCR je tak obrovskej hráč na West Coastu, že si nedokážu představit West Coast bez nich. A co pak Caesar's Legion? S kým budou bojovat jestli ne s NCR? S Brotherhoodem? No nevím. Nebudu soudit, dokud nebude druhá série, a nejspíš až tam se ukáže jestli se s NCR vypořádají dobře, nebo to dopadne katastrofálně. Dále je pak třeba ještě zmínit, že občas se děly až moc velké náhody jen aby mohl děj pokročit, postavy na sebe pořád narážely i když v některých případech opravdu neměly, ale to je za mě maličkost, která mi nevadí, proto zůstává 5 hvězd.

plakát

Fallout - Cíl (2024) (epizoda) 

Je pravda, že se v tomhle dílu odehrálo nějak až moc náhodiček, aby se mohl děj svižně posunout vpřed. Já jsem člověk kterému ve filmech a seriálech obecně takové náhodičky nevadí, pokud jich není až moc a nejsou až moc do oka bijící, v tomhle případě je to opravdu na hraně. Aktuálně nechávám 5 hvězdiček, protože se mi seriál zatím opravdu líbí, ale je možná že až ten pocit trochu "vystřízliví", tak hodnocení změním na 4.

plakát

Fallout - Minulost (2024) (epizoda) 

Zničení Shady Sands a celkově to, že tu dost chybí NCR mi trochu dělá starosti o tom jak se bude větvit lore tohohle seriálu a her, zvlášť jak by to mohlo ovlivnit New Vegas, ale uvidíme.

plakát

Fallout - Začátek (2024) (epizoda) 

Finále super, líbilo se mi to jak do sebe všechno zapadlo, Ella Purnell a Walton Goggins ve svých rolích byli fakt úžáaní. Jediného čeho se hodně obávám co budoucnosti je NCR. Celkově v seriálu bylo pár změn u kterých si jsem lehce nejistý jak se budou vyvíjet a většina těch změn je právě okolo NCR. Shady Sands je pryč, NCR vypadalo jako že se skládá jen z posledního outpostu který byl zničenej Brotherhoodem. NCR je tak obrovskej hráč na West Coastu, že si nedokážu představit West Coast bez nich. A co pak Caesar's Legion? S kým budou bojovat jestli ne s NCR? S Brotherhoodem? No nevím. Nebudu soudit, dokud nebude druhá série, až tam se ukáže jestli se s NCR vypořádají dobře, nebo to dopadne katastrofálně.