Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (115)

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Na tenhle film jsem se opravdu tesil a sledoval ho na csfd hned od prvni chvile co se tu nejake zminky o nem objevily. Dost jsem se bal, ze jsem natesen natolik, ze z filmu bude pouhe zklamani, ale tohle byl opravdu narez. Myslel jsem si ze RAMBO 4 je vrchol, ale tohle bylo mnohem lepsi a hlavne zabavnejsi. Akcni horska draha plna hvezd minulosti byla opravdu uzasna. Miluju te Sly :D Muck :DDDD 100% a tesim se na tvou dalsi tvorbu. Uzasny zazitek ...

plakát

Avatar (2009) 

Avatar je umělecké dílo, při jehož sledování správný fanda filmu prožije nejeden orgasmus.

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

nechci hazet lacina slova, ale bylo to proste ohromujici, brutalni, proste narez :), kdo si myslel, ze je Michael Jackson mistr, tak nevim co si mysli ted .... uplne z jine dimenze, ten kdo nemel Michaela rad, ho ted musi obdivovat aspon za to, jaky to byl umelec

plakát

Americká krása (1999) 

Film o průměrné americké rodině ... prý. No musím přiznat, že jsem se u hereckého výkonu a celkově postavy, kterou hrál Kevin Spacey docela dost bavil. Ostatní tam bylo už jen do počtu. Celou dobu jsem se těšil až se s ní vyspí .... :), kdo již viděl určitě ví koho mám na mysli ..... A hláška od 41 letého ženatého chlápka typu - Nejlepší část dne je, když si ho ráno honím ve sprše ... :) tím to vlastně celé začíná, jestli budete pokračovat, to již nechám na vás.

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Pokud jste fanouškem drsnějšího humoru a slova FUCK - je to film pro vás. Jen by mě zajímalo, jestli v USA viděli cikána aspoň na obrázku. Podfuck mě o tom nepřesvědčil. :))

plakát

Philadelphia (1993) 

Řekl bych klasika, stejné jak povinná literatura. Tohle by měl opravdu vidět každý.

plakát

Memento (2000) 

Bohužel - film s nezvládnutou retrospektivou - první polovina hrozná nuda, druhá polovina neuvěřitelně našláplá. Ale ruku na srdce, pokud celý scénář není zajímavý, tak to odvyprávět po zpátku opravdu nestačí :)))

plakát

Nouzový východ (2008) 

Nouzový východ - DiCaprio a Winslet - drama/romantický. Paráda Titanic revival, opravdu jsem o tom byl přesvědčený. Bohužel, pokud jste se těšili stejně jako já, připravte se na přesný opak. Pokud tak neuděláte, budete z tohoto dramatu zklamaní a film pro vás zapadne do průměru.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Každý mi říkal, je to skvělé, typický Tarantino, neváhej a vyraž do kina. Tak já je tedy poslechnul a do kina na Hanebný parchanty opravdu vyrazil pln očekávání "typického Tarantina". Bohužel ... nebyl jsem svědkem hanebných parchantů, ale hanebné ohavnosti. Nechci prohlašovat, že jsem znalec Tarantina, ale přece jen jsem pár filmů z jeho tvorby viděl - Pulp Fiction - kultovní film - ne moc dlouhé ne moc složïté rozohovory, ale za to našláplé vtipem. Kill Bill 1,2 - zde šlo hlavně o akci. Auto zabiják ..... A teď mi prosím někdo vysvětlete, co májí hanebný parchanti a tyhle filmy společného? Maximálně písmenka u jména režiséra. Straaašně moc dlouhých a zbytečných dialogů, sice mají vždy nějakou pointu, ale ta za to 15 minutové čtení titulků opravdu nestojí. Všichni kdo mi doporučili typického Tarantina, jak z kamarádů, tak z komentářů na čsfd, prosím zaťukejte si na čelo. Ale abych jen nehanil - Brad Pitt byl opět výbornej. PS : nechci nikoho z ničeho podezírat, ale zajímalo by mě, kolik lidí se nechalo unést tím vyskoým hodnocením.

plakát

Bulšit (2001) 

Typická americká komedie, jelikož jsem stále puberťák, sice odrostlý ale pořád puberťák, tak se mi tenhle humor zamlouvá. Když koukám na ostatní, napadá mě jen - je lehčí splynout s davem co ? :-P