Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Krimi

Recenze (73)

plakát

Příběh služebnice - Série 3 (2019) (série) 

Je strašně frustrující mít v seriálu tak vynikající postavu jako je teta Lydie a vůbec toho nevyužívat nebo jenom minimálně. Ještě když vezmu v potaz, že je postava skvěle vykreslená v knížce a není potřeba nic moc vymýšlet. Bohužel jsou tu i další postavy, které by si už zasloužili více prostoru na úkor hlavní hrdinky. Mám pocit, že June už toho nemá divákovi moc co dát.

plakát

Víkend u Bernieho (1989) 

Když se slyší reference na film ze všech stran, tak bývá dost často tendence si ho idealizovat. Víkend u Bernieho samozřejmě zase tak skvělej není, ale ten nápad a i celkovej děj jsou super. Jsou tam hlušší místa a Larry ani Richie na to jaký mají ve svých rolích potenciál, zase tolik nezaujmou. Člověk si ale musí umět udělat film hezkej, doporučuju se tak občas soustředit na to, jak se mrtvej Bernie pohybuje a určitě tím vyplníte míň zajímavý části filmu ;)

plakát

Na nože (2019) 

Skvělá detektivka, místy vtipná a s vynikajícím politickým přesahem. Je vidět, že kriminální film lze perfektně natočit i bez jediné akční scény.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Nejsilnější filmový zážitek, který jsem kdy zažil a dost možná kdy zažiju. Mohu být vděčný za to, že jsem byl svědkem tohoto filmového vrcholu současnosti, a že jsem si ho nenechal ujít.

plakát

Hra o trůny - Zimohrad (2019) (epizoda) 

Bohužel mi to nedalo a musel jsem se po shlédnutí všech kladných reakcí a ohlasů na první díl podívat, co se děje tady... asi to nemá cenu komentovat, tak radši přejdu k startu poslední série. Tomu se v podstatě nedá co vytknout. Každá scéna byla vypiplaná do detailu a vlastně jsme sledovali takovou kopii úplně premiérové epizody Game of Thrones s trochu více pompézním nádechem. Nevím, jak je to možné, ale je obdivuhodné jak jsou osudy všech postav stále úplně otevřené a vůbec nejde odhadnout, co se stane v dalším dílu. Lepší rozjezd jsme si asi nemohli představit.

plakát

Sejmi prezidenta (2014) 

Jeden z nejhloupějších filmů co jsem kdy viděl. Řekl bych, že to nebyl záměr, a proto se z toho stala dobrá komedie s béčkovým nádechem. Kdyby na filmu nebylo vidět, že jeho realizace stála poměrně dost, tak by se dalo tohle "béčko" hodnotil i lépe. Ale když si představím, kolik peněz se utratilo za takovouhle hovadinu, tak 3 hvězdy jsou maximum možného.

plakát

Útok žraloka (2009) (TV film) 

Velmi špatné béčko, které je nudné, nevtipné a ještě k tomu se mi dělalo špatně skoro ze všech hlavních postav. Navíc k tomu má Útok žraloka jeden z nejhorších béčkových scénářů, kdy se hlavní postavy na celý film zaseknou v nějaké plážové budce a nemohou se odtamtud dostat. Tuhle bídu jsem viděl s českým dabingem a musím říct, že jsem asi nezažil film, kde by se víc mluvilo pomocí citoslovcí než slov. Celkově vyvolává film dojem znechucení, zhnusení, znudění a ztráty času.

plakát

Vikingové - Peklo (2018) (epizoda) 

Bylo jasné, že epizoda bude díky bitvě více zajímavá oproti předchodím. Ale bohužel se opakovala chyba z finále první série, když byla přerušována proslovem, který kazil dojem z celkového boje.

plakát

Doktor Martin - Doktorka Diana (2016) (epizoda) 

V každém dílu bylo něco co pobavilo. Tento nebyl vyjímkou a za tu doktorku feťačku, co tam sebou prdla na zem, musím dát 5*.