Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

100% blond (2005) odpad!

Toto nemohl nikdo myslet ani na setinu vteřiny vážně...Je to víc než dno a víc než odpad...Ještě teď, když si na to vzpomenu, mi běhá mráz po zádech a natahuje mi na zvracení...

plakát

Fantom operety (1970) (seriál) 

Naprosto geniální seriál s vynikajícími herci, zejm. Iva Janžurová jako Valdemara Krapsatá...Také nechápu, proč seriál nereprízují...Ve srovnání s tím, co se točí dnes, byl tento seriál opravdovým pohlazením po duši..

plakát

Hroch (1973) odpad!

Nejpitomější film, který jsem kdy viděl. Skoro se mi chce říct se Zemanem, že reklamy na prací prášky jsou proti tomuto dílu zázrakem geniality. Před použitím nelze opravdu než jen varovat.

plakát

Norimberský proces (1961) 

Skvělý film, perfektní výkony - zejm. Maxmilliana Schella. A opět musím pochválit skvělý dabing B.Záhorského, J.Adamové, V.Vosky, M.Růžka a jiných.

plakát

Dny zrady I. (1973) 

V žádném případě se zde nemohu ztotožnit s většinou negativních komentářů. Nebudu hodnotit film po tzv. "filmařské" stránce, které nerozumím. Ale ten, kdo se zajímá o historii, čte historické publikace (samozřejmě ty, které vyšly po listopadu 1989), ví, že film je z 90% zcela autentický. Chci tím říct, že kdyby se vystříhaly scény s Gottwaldem a ze sekretariátu KSČ, mohl by se promítat v hodinách dějepisu ve škole.

plakát

Chobotnice - Série 4 (1989) (série) 

Seriál, kterému prostě není co vytknout. Skvělé dialogy, napětí, akce, geniální hudba, to vše doplněno výtečným českým dabingem (Kanyza, Adamovská, Vinklář, Přeučil, Molčík...) 100%

plakát

Zítra to roztočíme, drahoušku...! (1976) 

Pravda, námět si nezaslouží moc hvězdiček, ale dokonale napsané dialogy a brilantní herecké výkony udělaly z filmu nestárnoucí klasiku. A ty hlášky: TADY NE ŽE NEPOTEČE VODA, TADY POTEČE KREV nebo TAK PODÍVEJTE SE VY, VY MAŠKARO - NO ŽE ZROVNA VY TO ŘÍKÁTE.

plakát

Egyptologové (1974) (TV film) 

Skvělý herecký koncert (Kopecký, Vinklář) a hlavně Jiří Sovák, především jako profesor Asymczyk. Režisér František Filip měl opět šťastnou ruku při výběru námětu i herců.

plakát

Světáci (1969) 

OVŠEM NEBOJÍTE SE, ŽE VÁM S TAK ROZKOŠNOU VĚCIČKOU UTEKU? Perfektní hlášky, brilantní herecké výkony. Není co dodat. 100%.