Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Ponorka (1981) 

Není to špatné, ale žádná extra zábava to tedy není. Ta stopáž je přehnaná a první půlka nudí. Nejlepší je na tom filmu hudba. Jinak se mi z ponorkových filmů líbí víc "Nepřítel pod hladinou / Enemy Below".

plakát

Pro hrst dolarů (1964) 

Po zklamání z Hodného, zlého a ošklivého je toto milé překvapení. Je to dobré. Škoda jen těch laciných zcela nereálných situací jako třeba vyřízení Baxterovců, kdy oni zřejmě celou dobu (od okamžiku použití dynamitu, přes příjezd vozů s hořlavinou, rozlití hořlaviny ... ) čekají uvnitř, aby potom mohli demonstrativně vybíhat hlavním vchodem směrem k požáru... ach jo.

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Pro mně zklamání. Tváří se to jako vážně, ale je to strašně naivní. A jako komedie to na mě taky nefungovalo...Holt každý má svůj vkus.

plakát

Červený trpaslík - Rovnováha sil (1988) (epizoda) 

Poučení o škodlivosti poslechu určité hudební skladby "jakoby z oka vypadlo" dnes již běžnému poučení na krabičkách cigaret ... a to byl rok 1988.

plakát

Černí baroni (2004) (seriál) 

Seriál je v porovnání se Sirového filmem věrnější knižní předloze a je to takové správně Švandrlíkovsky nadsazené. Za mně, který jsem v dětství hltal tehdy díky režimu neznámého Kopyta a mňouka a v pubertě cyklostylované Černé barony, spokojenost. Jen ten Petr Nárožný mi tam nepasuje, a to ho mám jinak v oblibě.

plakát

Tři dny Kondora (1975) 

Jeden z mála případů, kdy film je lepší než knižní předloha.

plakát

Elitní jednotka (2007) 

Dokonalé, ale drsné. Realistická podívaná na boj proti drogovým dealerům v Riu. Pro mě jeden z nejlepších filmů. Mládeži do 18 let nepřístupné.

plakát

Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel (2010) 

Dokonalé. Nevěřil jsem, že pokračování bude stejně dobré jako první díl, ale je, a možná i lepší. Dokonalý film. Není téměř co vytknout. Klobouk dolů. Škoda, že neumím portugalsky. Mládeži do osmnácti let nepřístupné.

plakát

96 hodin (2008) 

Perfektně zpracovaná přímočará akce dobra proti zlu = pětihvězdičková akční pohádka pro dopělé.