Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (248)

plakát

Alias (2001) (seriál) 

Pravou hviezdou tohto serialu je pre mňa IRINA DEREVKO!!! Fantastická postava, geniálne zahraná Lenou Olin... a má dve nemenej pôsobivé sestry: Katya (Isabella Rossellini) a Elena. Druhá séria je úplne najlepšia a patrí medzi to najstrhujúcejšie čo sa dá v súčasných seriáloch vidieť.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Na mňa to zafungovalo, najlepší filmový spiderman.

plakát

Americká krása (1999) 

Film ma zastihol na strednej škole, rozhodne nie obdobie, pre také filmy. Aspoň som si to vtedy myslel. Keď som si ho ale napokon pozrel, očaril ma. Či už magická hudba Thomasa Newmana, príjemná réžia Sama Mendesa, strhujúce výkony hercov starých i mladých a výborný príbeh muža, ktorý sa rozhodol žiť, aby vzápätí zomrel. Alan Ball pozná ľudí a medziľudské vzťahy excelentne.

plakát

Amyino plodné lůno (2013) (seriál) 

Za aktuálnu sériu pridávam 5-tu hviezdu, pretože Amy tento rok ide na plné gule a vyvoláva salvy smiechu.

plakát

Assassin's Creed: Embers (2011) 

Zbohom Ezio, vďaka za jedny z najkrajších a najedukatívnejších zážitkov. Requiescat in pace.

plakát

Assassin's Creed : Lineage (2009) 

AC II Považujem za najlepšiu hru akú som kedy hral. Nie len fantastickou hrateľnosťou, ale hlavne príbehom a atmosférou. Postava Ezia mi prirástla k srdcu viac ako akákoľvek iná. Tento prequel veľa objasnil hlavne čo predchádzalo SPOILER poprave Eziovich bratov a otca. KONIEC SPOILERU. Na jednej strane vítam, že Giovanniho, Rodriga Borgiu ci Medicciho a Umberta si zahrali tí istí čo v hre, o to viac zamrzí, že Federica a Ezia aspoň tí istí nenadabovali. Potom sa to prejavilo až príliš výrazným anglickým prízvukom oboch. V každom prípade sa však na poli herných filmov jedná o nadpriemerný kúsok.

plakát

At Home with Amy Sedaris (2017) (seriál) 

Ja nemozem inak. Nadhodnocujem teda dost, nakolko je tam vela miest hluchych az trapnych a ta hranica je velmi tenka, ale tie momenty kedy totatlne vybuchnem od smiechu nad totalnou absurditou. Amy je kralovna dada komedie.

plakát

Ať vejde ten pravý (2008) 

Strašnááááááá nuda. A tak som sa na ten film tešil. Veľmi nadhodnotený film.